Näppis: Phhykyyn tulee yhteisyritys, jota en ole kuullut yhdenkään yhtymän työntekijän kannattavan. Lääkärit, hoitajat, fysioterapeutit pakenevat palveluksesta.

Phhykyyn tulee yhteisyritys, jota en ole kuullut yhdenkään yhtymän työntekijän kannattavan. Lääkärit, hoitajat, fysioterapeutit pakenevat palveluksesta.

Lasse Koskinen kirjoitti napakasti Radiomäen kentän porttien ja sinne johtavien portaiden pitkään jatkuneesta huonosta tilasta. Hänelle oli kerrottu, ettei rahat riitä korjauksiin. Sillä täysin turhan pyöräliikenneympyrän rakentamiseen laitetulla 200.000 eurolla olisi kunnostettu niin raput, portit kuin monta muuta perusasiaa. Valinnoista on kysymys.

Hyvä kirjoitus Juhani Melanen Phhykyn ulkoistamisesta Mehiläiselle. Kauhulla odotellaan, asiakkaat ja henkilökunta. Erhola lähtee, kun saa tämän maaliin ja siirtyy Mehiläiseen rahakkaisiin hommiin.

Korona tuli jälleen välinpitämättömien matkailijoiden mukana ulkomailta. Keväästä ei näemmä opittu mitään. Risuja hallitukselle ja itsekeskeisille matkailijoille. Pakotettu omakustanteinen laitoskaranteeni voimaan ulkomailta tulijoille. Ei auta muu.

Kuollut. Demokraattinen päätöksenteko Lahdessa. Hautajaisia vietettiin 7.8.2020 sotekokouksessa. Suremaan jäivät vaaleissa enemmistön muodostaneet kaupungin asukkaat.

Norja suosittelee kaiken ulkomaanmatkailun välttämistä. Suomi luottaa kansalaisten omaan harkintaan vaikka se on nähty ja näkyvissä mihin se johtaa.

Arvoisat MC Cannonball Kausala jäsenet! Poiketessani tallillanne sattui moka! Unohdin esitellä itseni? Olen opettanut lapsillenikin että hyvät käytöstavat opitaan jo äidinmaidosssa. Pahoitteluni! Vielä on kesää jäljellä. Vielä tulee kauniita päiviä.Terveisin Immilän nopein Intiaani

Ei ole enää kiva käydä torilla kahvilassa kun ukkolauma kyttää oven pielessä ja taas talvella tukkii sisätilat! Voisiko kahvilan pitäjä poistaa tämän häiriö tekijän. Kiitos!

"Kaikki kumina menee vientiin". Hyvin joutaa mennäkin. Kuminamaustetun leivän ym, maku/haju etoo.

Lauantaina Teemalla elokuva Polkupyörävaras. Kuvattu Lahdessa?

Hollolan Kukonkoivun kenttä on hyvässä kunnossa ja käyttäjiä on tullut paljon lisää frisbeegolfkentän myötä. Kentälle vievä tie vain on surkeassa kunnossa. Ei olisi kunnalle iso homma lanata sitä silloin tällöin.

Mikä olisi ollut terveydenhoitoyhtiön todellinen vaihtoehto? Vappusatanen?

Digitaalisesti ei voi hoitaa ihmistä. Suositella vain asperiinia, kyllä se siitä.

Nyt rajat kiinni ja heti. Ei ole mitään järkeä matkustamisessa kun joka laivassa ja lentokoneessa tulee viruksia tänne. Sama. koskee Ruotsi-Suomi maaottelua, sen voi hyvin siirtää vuodella.

Hollola ei kuulu yhteisyrityksen piiriin eivätkä sen kuntalaiset saa tulevia tk:n ilta-ja viikonloppuaikoja eivätkä digitaalisia palveluita. Mukana olo vaatii erillisen päätöksen.

Sinä joka jaat aamu ESS:ää Nastolan Niinitielle. Onko sulla dementian alku kun unohdat jakaa asiakkaan tilaaman ja maksetun lehden. Eikä ollut eka kerta. Huolellisuutta, pyydän.

Gangterimaista toimintaa Vesikansassa. Hollolan kunnan ja ely-keskuksen päätös hylätä louhoshanke on saanut jotkut käyttämään omankädenoikeutta. Tuo juhannushäirintä on törkeän sivistymätöntä samoin kuin portinpielen repiminen ja puiden sahaus. Juntteja riittää Hollolassa.

Järki voitti, aate hävisi.

Ujon ihmisen rakkaus on aitoa mutta vaikeaa toteuttaa

Jes jes jes!!! Voittihan se järki vihdoinkin tän yhteisyritys-konkelon!!! Kansa kiittää. Nyt malja sille! Iso kiitos!!!

Keskustan alamäki johtuu entisen matso-pääministerin lessuystävien naisvastaisuudesta!

Krista Kiuru voisi hakeutua Hollolan julkisen terveydenhuollon asiakkaaksi. Flunssaoireisena soittaa terveyskeskukseen, odottaa vastasoittoa aamupäivän, voi saada lääkärin vastaanoton parin viikon päästä. Sitten vaan ministeri audin kyydillä Hollolaan turvamiehen kera terveyskeskuksen käytävällä ja odottaa kutsua Kiuru !

Eikö muka elintarvikkeiden jakelusta kansalaisille jo nyt merkittävältä osin vastaa poliittisesti hallinnoitu (maa-)kuntayhtymä?

Yleensä kun halutaan toivottuun lopputulokseen, niin välikädet voidellaan. Hämmentävää on, mihin kaikkeen Lahden valtuutetut saattavat alentua.

Kirjota Rauhalahti sellasia juttuja lukijan sanaan että lukiolaisetkin ymmärtää niitä.

Eikö MTV3 ole esittää kuin 10 osaa Miehen puolikkaat 2kk aikana.

Kalliolan koulun rampeilla liikkuvien lasten vanhemmat! Olkaa hereillä, opastakaa ja kyselkää lapsiltanne miten siellä käyttäydytään. Monta kertaa päivässä pienemmät skuuttaajat itkevät isompien rumaa käytöstä ja kiroilua.

Huippuhieno suoritus McCarron ja Pohjolainen! Muistakaa äänestää heitä. Pelastivat meille kaikille uudet paremmat sote ja sotu-palvelut. Kiitos.

Sirkku H taitaakin olla sote-jarruhenkilö.

Kiinnitin huomion kaupungin tuloväylillä oleviin tapahtumailmoitustauluihin. Niissä ei juuri ole ollut Lahden tapahtumamainontaa. Kun kyselin järjestäjiltä niin vastaus tuli kaikilta. Ei kannata. Lahti Events ulkoistanut Granolle joka perii 400?/viikko ja taulut teetettävä Granolla. Ulkoistuksessa markkinoiden toimivuus pitää huolen hintatasosta..nyt niin että pyytäjälle jää luu käteen.

Varmasti sanottavansa olisi voinut tahdikkaamminkin ilmaista, puolin ja toisin. Mutta tärkeintä on, että asiaan tuli selvyys ja voimme jatkaa elämää tahoillamme. Ei muistella pahalla.

Tämä älytön oppivelvollisuusiän nosto taitaakin olla tarkoitettu näille maahanmuuttajien jälkeläisille, kun eivät muuten pärjää. Täysi-ikäiseksi 18-vuotiaana, mitä järkeä?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut