Näppis: Lahden keskustan alueen leikkipuistoihin bajamaja tms helpottaisi suunnitelmia viettää leikkipuistopäivää pienten lasten kanssa.

Miten on mahdollista että Kokoomuksen jäsen, joka ei ole edes valtuutettu, on päättämässä asioita Phhykyssä? Ja kuntavaalikoneessa oli vielä eri mieltä minkä puolesta nyt äänesti ? Ehkä varavaltuutetun ei tarvitse noudattaa valtuustosopimusta, hallintosopimusta tai mitään muutakaan.

Yhteisyrityksestä on annettu ymmärtää, että se on jonkinlainen rahapaja, joka synnyttää lisää resursseja. Miten muka? Kyllä rahoitus tulee edelleen paikallisista veroista. Kuluja lisää tuplahallinto, koska hallinto ei varmaan yhtymässä pienene ja yhteisyrityksen tulee oma hallintonsa. Kustannustehokasta - epäilen!

Ylen aamuohjelman seuraaminen on yhtä tuskaa kun eivät toimittajat eivätkä ns. asiantuntijat osaa suomen kieltä. Verbejä ei taivuteta ja passiivin kanssa käytetään persoonapronomineja. Valitkaa sekä vieraanne että toimittajat paremmin.

Karjalankadulla huumeneulojen ja ruiskujen jakopisteessä sama tilanne kun Tapanilassa, ei lupia, ei naapuriston kuulemisia, poikettu kaavasta ym ym ja toiminta vaan jatkuu kaikkine häiriöineen!

Kyllä tää on p...a maa! Valtio ei kustanna kansalaisilleen edes kasvomaskeja, mutta EU.le työnnetyllä rahalla ei mitään rajaa!

Hollola ulkoisti lukio-ongelmansa Lahteen.

Mikä tämä HJK:n päätös estää katsojien pääsy peliin oikein oli ja hyväksyikö Veikkausliiga sen?

Koska Lahti korjaa ankkurin rantabulevardin rikkoutuneen asfaltin? Eihän siinä enää voi rullaluistella ja lautailla. Muuten alue on kaunis, mutta itse kadun pinta on tuossa kunnossa.

Lahtelaisena veronmaksajana en halua valuttaa rahojani mihinkään yhtymän yksityisomisteiseen lääkäripalveluun. Määräysvalta kuuluu meille! Vaadimme kunnollisia terveyspalveluita, ei suhmurointia!

Kokoomus ei piitannut terveydenhuollon henkilöstön mielipiteistä yhteisyrityksen puolesta äänestäessään. Onneksi on kohta kunnallisvaalit.

On hyvä kun on Pelasta Pörriäinen- kampanja, mutta kaupunkien viherpäättäjät ei huomioi kuinka pörriäiset kuolee lehmusten alle. Takataskuun mennessäni pääsin 30 kuolleeseen pörriäiseen laskuissani. Olisko syytä miettiä mitä istuttaa.

Pelasta pörriäinen lehmusten alla kuolleina mistä johtuu?

Miksi Lahden ateriapalvelun työntekijät eivät koronan poikkeasjärjestelyiden takia annostele ja jaa kouluissa oppilaille ruokaa, vaan se on nyt määrätty opettajien tehtäväksi? Olisikohan turvallisempaa jos keittiöhenkilökunta hoitaisi keittiöhenkilökunnan tehtäviä?

Luin uudestaan. Mielipide 29.7. asiallinen. Noin asia aina. Käytännössä tyhjän saisi pyytämättäkin. Nyt tvli lisiäkin. Hoitajllle raskaampia töitä ja opettajille koronaa.

Mikähän taho järjestäisi kurssin digitaalisen/manuaalisen yleismittarin käyttöön ? Mittari sisältyisi kurssi maksuun.

Voisiko joku taho kertoa, miksi radiokanavien asematietoja ei ole enää esillä Etlarissa, kun kaikkien tv-kanavien tiedotkin löytyvät. Harmittaa, kun radiokanavia pitää etsiä soittamalla läpi joka kanava ja odotettava mainosten välissä tietoa, mikä kanava on kyseessä. Sähkökatkoksen aikana radion muistista häviää kanavat.

Hirveä vouhka eritasoisista 1-luokkalaista. Itse köyhästä ei-koulutetusta kodista. Synt. marraskuussa. Loistava yo-todistus. Opetin työssäni esim. 4 saman kodin lasta. Huimat tasoerot heilläkin. Ihmiset nyt vaan ovat erilaisia, siinä sun tässä. Hyvää kouluvuotta, kodit ja eritasoiset oppijat!

Nyt oli lahtelaisella lääkärillä hyvä yhteenveto miten nämä omat ja etenkin ulkopuolelta tulleet johtajat ovat kerta toisensa jälkeen tuhonneet kunnallista terveydenhoitoa.

Ovatko Lahden demarit Helsingin politrukkien kumileimasimia?

Kyllä Millan halkio hame sopii mitä parhaiten uutisten lukijaksi. Muutoinkin asiallinen ja kaunis uutisankkuri.

Miksi PHKS otetaan koronatesti suun kautta eikä nenästä? Jos oireet flunssaa niin todellinen sairaus unohdetaan ja päätyy vain testattavaksi, miksi?

Salpakankaan 60 km nopeusrajoitusta aniharva noudattaa. Kamera molempiin suuntiin kuuskympin nopeuksille, että saataisiin kaaharit kuriin.

Apteekin väki on puhdaskasvoista, siistiä, hymy huulilla. Ilo silmälle!

Padasjoen Virmailantien päällystysrahat käytetään Barcelonan moottoritien kunnostukseen eikä Ville voi asialle mitään.

Kokoomukselle lisää hillotolppia yhteisyritykseen. Jo on röyhkeää!

Päällystökerhoa ennen, tien vasen puoli. Aukiolla yhden männyn alueelta puoli muovikassillista mustia torvisieniä. Poimikaa ennen hellettä.

Mistä mahtaa johtua että kaikki todella hyvät hammaslääkärit eivät pysy Padasjoella vaan lähtevät pian muualle?Jälleen hammaslääkäri Markus on pois lähdössä. Iso Kiitos hänelle hyvästä hoidosta!

Autonkolhija Karisman p- paikalla 7.8. Iltapäivä. Aiheutit törppöydelläsi ison lommon valk. Nissan Qashqain takaoveen. Vastuuton pakenee!

Miksi Taukotuulessa myydään ruokaa jos sitä ei ole välillä?

Sinä joka vaadit turpia tukkoon ja muuttoa Venäjälle! Juuri siksi valitetaan: ei haluta Venäjän meininkiä Suomeen!

Ketkä Hollolan päättäjät olivat tämän älyttömän HYKY-päätöksen puolesta? Ainakaan minun ääntäni eivät seuraavissa vaaleissa saa. Minä en pätkääkään usko, että homma toimii pitemmän päälle.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut