Lahtelaisen olympiavoittajan poika kisaa MasterChef-ohjelmassa

Lahtelainen Miki kamppailee Master Chef -ohjelman voitosta. MTV3

Ida Niva

Lahtelainen Miki, 29, on mukana MTV3-kanavan MasterChef -ohjelman uudella kaudella.

MTV3:n tiedotteessa Mikiä kuvaillaan näin: "Miki on lahtelainen keittiömestari, jonka mielestä kaikessa pitää olla tarina, varsinkin ruuassa. Miki rakastaa itse esimerkiksi isovanhempiensa pihan antimia ja arvostaa itse kasvatettuja lähiraaka-aineita suuresti. Mikin toinen ruokafilosofia on käyttää esimerkiksi kasvit mahdollisimman kokonaan, esimerkiksi porkkanan naatteja hän ei koskaan heitä pois, vaan pyöräyttää niistä maukkaan peston.

Miki on asunut hetken Etelä-Amerikassa ja ottaa mielellään vaikutteita eri ruuanlaittotyyleistä maailmalta. Miki on luonteeltaan rauhallinen ja läsnä oleva kaikkien kaveri. Mikillä on vahva kilpailuvietti, joka on periytynyt kotoa asti, sillä hän on suomalaisen olympiavoittaja Jari Puikkosen poika."

Ohjelmassa on mukana 12 kilpailijaa, jotka ovat jo jollain tapaa ruoka- tai ravintola-alalla työskennelleitä. Tuomareina toimivat Kari Aihinen, Tomi Björck ja Sikke Sumari.

MasterChef 2020 alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 1.9. klo 20.

Lahden keskustaan avataan kokkeja myöten venäläinen ravintola

Pian avattavaan uuteen ravintolaan voi Lahdessa hurauttaa veneelläkin, konseptiin toi mausteensa myös huippukokki Hans Välimäki

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.