Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Siilinpoikaset illastivat koiranruualla Heinolassa - katso suloiset kuvat

Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen kuvaaja Armi Salonen ikuisti eilen yöllä suloisen kuvan siilinpoikasesta koiranruokakupissa. Äiti-siili pyörii pihassa päivittäin, ja myös poikaset ovat viime viikosta lähtien välillä näyttäytyneet Salosen pihamaalla.

- Menin ulos kahdentoista aikaan yöllä hakemaan vaatteita tuulettumasta, kun huomasin, että kolme poikasta oli koiranruokakupissa syömässä. Yksi niistä oli kupin sisällä ja kaksi muuta söi reunoilta. Keskellä oleva piti muille komentoa, etteivät ne änkeä kuppiin. Yksi joi myös vesikupista, Salonen kertoo.

Kaksi poikasista ehti livistää ennen kuin Salonen ehti hakea kameran. Yleensä ne liikkuvat yksinään, eikä Salonen ole nähnyt niitä edes emon seurassa.

Poikaset ovat tällä hetkellä nyrkinkokoisia. Salonen kertoo aiemmin jättäneensä koiranruokaa tarkoituksella pihalle. Ilmeisesti siileille maistuu myös paistetut kinkunpalat ja koirannappulat, joita eilen oli kupissa.