Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Lahden Ironman-triathlon on peruttu tältä vuodelta

Lahdessa ei kilpailla tänä vuonna Ironman-triathlonia. Tapahtuma oli kertaalleen siirretty kesäkuun lopulta syyskuun 5. päivälle, mutta Ironman-organisaatio tiedotti torstaina, että kilpailu siirtyy ensi vuoteen.

– Covid-19-pandemiasta johtuvista syistä ja keskusteltuamme paikallisten viranomaisten kanssa jouduimme valitettavasti toteamaan, ettei Ironman 70.3 Finland -tapahtumaa voida järjestää vuonna 2020. Tapahtuma palaa 3. heinäkuuta 2021, tiedotteessa todetaan.

Tiedotteen mukaan kisaan rekisteröityneet urheilijat saavat sähköpostin, jossa on lisätietoja asiasta.

– Kiitämme urheilijoita heidän sitoutumisestaan ja haluamme tarjota heille poikkeuksellisen tapahtumakokemuksen vuonna 2021, kisaorganisaatio toteaa.

Lahden Ironman on järjestetty kahdesti aiemmin. Viime kesänä tapahtumaan osallistui lähes 1 600 urheilijaa. Osallistujista noin 40 prosenttia oli ulkomaalaisia, ja kilpailijoita oli lähes 50:stä eri maasta. Tämän vuoden Ironmaniin oli ilmoittautunut noin 1 500 kilpailijaa ennen kuin tieto tapahtuman siirtymisestä tuli keväällä.