Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Hilkka Kemppi pyrkii keskustan varapuheenjohtajaksi

Kansanedustaja, Asikkalan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Hilkka Kemppi, 32, pyrkii keskustan varapuheenjohtajaksi. Häntä esittää tehtävään puolueen Päijät-Hämeen piiri.

Kemppi on ensimmäisen kauden kansanedustaja. Hän on varsinainen jäsen eduskunnan perustuslaki- ja sivistysvaliokunnissa sekä varajäsen talous- ja ulkoasiainvaliokunnissa. Asikkalan valtuustoa hän on johtanut vuodesta 2017.

Aikaisemmin Kemppi on työskennellyt muun muassa opettajana ja sote-valmistelijana Päijät-Hämeen liitossa. Hän on lisäksi toiminut kolme vuotta Keskustanuorten ja Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana. Tuolloin hän oli muun muassa puoluehallituksen ja puolueen työvaliokunnan jäsenen.

- Haluan keskittyä erityisesti keskustan kuntaosaamiseen, järjestön kehittämiseen ja puolueen maineeseen sivistysosaajien sekä perheiden silmissä. Vuosi sitten tekemäni Korjausliike keskustan tasapainon löytämiseksi -pamfletin sanoma on edelleen ajankohtainen, sanoo Kemppi tiedotteessa.

Keskustan puoluekokous järjestetään syyskuun alussa Oulussa.

"Olen kyllästynyt siihen, että keskusta ei mene eteenpäin" – varapuheenjohtaja Petri Honkonen aloitti puoluejohtajakampanjan