Hilkka Kemppi pyrkii keskustan varapuheenjohtajaksi

Kansanedustaja, Asikkalan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Hilkka Kemppi, 32, pyrkii keskustan varapuheenjohtajaksi. Häntä esittää tehtävään puolueen Päijät-Hämeen piiri.

Kemppi on ensimmäisen kauden kansanedustaja. Hän on varsinainen jäsen eduskunnan perustuslaki- ja sivistysvaliokunnissa sekä varajäsen talous- ja ulkoasiainvaliokunnissa. Asikkalan valtuustoa hän on johtanut vuodesta 2017.

Aikaisemmin Kemppi on työskennellyt muun muassa opettajana ja sote-valmistelijana Päijät-Hämeen liitossa. Hän on lisäksi toiminut kolme vuotta Keskustanuorten ja Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana. Tuolloin hän oli muun muassa puoluehallituksen ja puolueen työvaliokunnan jäsenen.

- Haluan keskittyä erityisesti keskustan kuntaosaamiseen, järjestön kehittämiseen ja puolueen maineeseen sivistysosaajien sekä perheiden silmissä. Vuosi sitten tekemäni Korjausliike keskustan tasapainon löytämiseksi -pamfletin sanoma on edelleen ajankohtainen, sanoo Kemppi tiedotteessa.

Keskustan puoluekokous järjestetään syyskuun alussa Oulussa.

"Olen kyllästynyt siihen, että keskusta ei mene eteenpäin" – varapuheenjohtaja Petri Honkonen aloitti puoluejohtajakampanjan

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.