Lahden Sykkeen Alko remontoidaan, myymälä suljettuna valtaosan elokuusta

Sykkeen Alkon valikoima koostuu remontin jälkeen noin 1 500 tuotteesta. Kuvituskuva. Katja Juurikko

Oskari Valtonen

Lahden Sykkeen Alko remontoidaan, ja myymälä on suljettuna aikavälillä 10.–26.8. Uusittu myymälä avataan torstaina 27.8. kello 12.

Remontin aikana Sykettä lähimmät Alkot sijaitsevat Lahden keskustan Sokoksella Aleksanterinkadulla sekä Holmassa Johanneksenkadulla.

Alkon tiedotteen mukaan Sykkeen Alkon valikoima koostuu remontin jälkeen noin 1 500 tuotteesta. Niistä viinejä on 900, väkeviä 350, panimotuotteita 200 ja alkoholittomia 50.

Alko on tänä vuonna uudistanut ja remointoinut jo 20 myymälää. Uudistuksissa pyritään ottamaan huomioon muun muassa ympäristöystävällisyys.

– Kierrätämme ja hyödynnämme vanhoja kalusteita mahdollisuuksien mukaan ja pyrimme valaistuksen osalta energiatehokkuuteen, aluepäällikkö  Pirjo Hirvonen kertoo tiedotteessa.

Vihreä valinta -merkinnät myymälän hyllyn reunassa kertovat kuluttajille juomatuottajien kestävän kehityksen periaatteista.

– Vuoden 2020 lopussa tavoitteenamme on, että 40 prosentilla Alkon valikoiman tuotteista on jokin ympäristötuotetieto,” Hirvonen toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.