Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Kulku Metsäkankaalle muuttuu, Rakuunankadun liittymä suljetaan – lue uudet liikennejärjestelyt tästä

Reissumiehenkatu on saavuttanut käyttöönottovaiheen ja avataan liikenteelle torstain 30.7. ja perjantain 31.7. välisenä yönä, tiedottaa Lahden kaupunki. Samalla Rakuunankadun liittymä suljetaan toistaiseksi.

Jatkossa Reissumiehenkadulta voi liikkua Metsäkankaan S-marketille. Liikenneympyrä Reissumiehenkadun ja Petsamonkadun risteysalueelle on myös valmis. Samalla kuitenkin kulku Rakuunankadulle suljetaan, koska työt alkavat Rakuunankadun ja valtatien 12 liittymäalueella.

Kaupungin tiedotteen mukaan tietyössä pyritään minimoimaan häiriöitä aiheuttavat tekijät. Häiriöistä kehotetaan tarvittaessa ottamaan yhteyttä suoraan vastuuhenkilöihin.

– Työt alueella aiheuttavat edelleen tilapäisiä liikennejärjestelyjä ja rajoittavat alueen käyttöä aina syyskuun loppupuolelle saakka. Pahoittelemme rakentamisen aiheuttamaa häiriötä, tiedotteessa todetaan.

Kaupungin tiedotteessa pyydetään myös noudattamaan voimassa olevia alennettuja nopeusrajoituksia ja varovaisuutta erityisesti valtatieosuudella työmaan henkilökunnan turvallisuuden vuoksi.

Urakka valmistuu 30.9. mennessä.

Juttua muokattu 30.7. klo 15.10. Rakuunakatu korjattu Rakuunankaduksi.