Näppis: Jos pelätään Kartanon maiseman pilaantumista, niin se on tuo katsomon rötiskö Kisapuistossa, mikä sen maiseman pilaa.

Jos pelätään Kartanon maiseman pilaantumista, niin se on tuo katsomon rötiskö Kisapuistossa, mikä sen maiseman pilaa.

Olipa herttaista Kariston kanavan varrella, kun kolme pellavapäätä keräsi vattuja koriensa kanssa. Kunnes näkivät sorsia joita alkoivat heitellä kivillä kaksin käsin ja kun kysyin miksi, muikistelivat vain. Näissäkö se meidän tulevaisuus on?

Kiva kun etusivun säätiedot lupasi koko päiväksi aurinkoa ja lämmintä, aamulla kuitenkin vettä tuli kaatamalla. Josko se siitä paranee?

Lahden ammattikorkeakoulua kuten ei Lahden muotoiluinstituuttiakaan ei enää ole olemassa, ne saatiin kuolemaan kovan väännön jälkeen kuolemaan 2018. Miltä teistä päättäjistä nyt tuntuu, menikö oikein?

Minä en osta tunnelissa tehokasvatettuja marjoja! Kimalaiset lennätetään Kiinasta ja taimet tuodaan joka kevät ulkomailta ja syksyisin ne viedään kaatopaikalle. Suosin suomalaista!

Ylen tiistainen (28/7) juttu suurten jätekasojen toistuvista tulipaloista, kiertoalan edustaja: "Jos ei haluttaisi yhtään jätepaloa ikinä, olisihan se teknisesti ratkaistavissa. Se tulisi vain todella kalliiksi." Onnea vaan Hollolan uudelle kaatop... anteeksi kierrätyspuistolle. Kohta tupruttaa.

Ulkomailla suuremmissa kaupungeissa on pulujen torjunta ryhmiä, jotka ilma-asein tms. hävittäjät pukuja ! Siis ei kun virka perusteille Lahteen ja hanhet hyötykäyttöön !

Onko Järvi-Hämeen Osuuspankissa menossa alasajo kun ei huvita palvella

Mihin on kadonnut Suomen lippu S-ryhmän muovikasseista? Tehdään nekin sitten ulkomailla. Se siitä yhteisvastuullisuudesta!

Vasemmiston toiminnanjohtaja kehotti taannoin tappamaan kaikki Persut. Poliittisen murhayrityksen pahoittelematta jättäminen kertoo huonosta käytöksestä ja kunnioituksen puutteesta ihmiselämää kohtaan. Ei varaa arvostella muita, emme (vielä..) ole diktatuuri.

Lapsi jää bussista, presidentti ottaa kantaa. Polittinen murhayritys, hiljaisuus vallitsee. Demokratiassa kaikilla oikeus mielipiteeseen, vaikka siitä kaikki eivät pitäisi. Kunnioituksen puute johtaa barbarismiin, koskee koko poliittista kenttää.

Vaalit lähestyvät. Ilmoittakaa selkeästi nimenne te hanhien suojelijat , älkääkä menkö jonkin poliittisesti miehitetyn laitoksen nimen taakse , jossa teillä on poliittisella mandaatilla valta "suojella Lahden rantoja" .

Anteeksi, en vain kertakaikkiaan tajunnut bussikortin herjaa oikein. Kaikkien matkojen maksut on hoidettu ja omatunto puhdas. nimim. Luulo ei ole tiedon väärtti ja verkkopalveluissa tiedot oikein

Ennen oli Holmassa iso maatila peltoineen ja Pesäkallion metsät. Neljä sukupolvea. Holman Prisma saanut nimensä.

Aika usein ne pollttomoottoreilla maalla merellä ja ilmassa päristelijät ovat myös koiranomistajia.

Sinkut Tapanilaan lenkille. Siellä samanhenkistä porukkaa! Seuraa löytyi jo ekalla käynnillä.

Ei GreenCity vaan GreyCity kun kerran hanhet hallitsevat.

Hollolan su-vuoron aikataulun kysyjälle tiedoksi, että auto lähtee Matkakeskuksen C-pysäkiltä klo 12.55 keskussairaalan, Salpakankaan Terveystien ja Soramäen kautta kirkolle. Paluu klo 14.15 samaa reittiä matkakeskukseen ja kulkee näin 30.8 asti.

Taloyhtiössämme on vissiin lopetettu porrassiivous. Hallitus voi esittää vastikkeiden palautusta siivouksen osuudesta. Hallitushan näistä on vastuussa eli vaatikaamme palautusta tai hallituksen eroa

Toimitukselle tarkkuutta. Se oli Nahkapukuinen Nainen, isoilla N-kirjaimilla, ilman pistettä. Hirveää on lukea myös "Isossa-Britanniassa". Se on "Iso-Britanniassa". Etuliite ei taivu. Tämä on kerrattu lukioissakin moneen kertaan. Jotkut toimittajat onneksi osaavat.

Voisivatko ESS:n valokuvaajat kertoa, mitä kulloinenkin lehden kannen kuvatus esittää? Moni tavallinen kuolevainen ei tiedä eikä moista taidetta tajua.

Paloaseman sijainti taisikin olla ykkösperuste kierrätysparatiisiksi kutsutun uuden kaatopaikan perustamiselle Hollolaan.

Näyttää olevan yleistä tuo kaduilla autojen peseminen. Liekö rahat loppuneet kun ei ole varaa isompaan pihaan.

Jos vaikka myyn vuosia omistamani autoni käteisellä, en varmasti vie rahoja pankkiin. En siedä, että kuulustellaan kuin rikollista!

Sushi ei ole "riisiä ja raakaa kalaa". Ei pitäisi haukkua, jos ei tiedä mistä puhuu. Riisiä kyllä, mutta kymmeniä eri vaihtoehtoja: kalaa, kasviksia, lihaa, äyriäisiä. Eikä kala ole välttämättä raakaa, ehkä jossain yksittäisessä "mallissa". Hyvää herkkua ja kaunista ihan ilman naistenlehtiäkin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kuntaliitto: päätöstä yhteisyrityksestä ei saada aikaiseksi, jos lahtelaiset äänestävät vastaan
 2. Outi Lähde, 27, ei ole koskaan tuntenut seksuaalista vetoa ketään kohtaan, mutta harrastaa silti seksiä – "Minulle on tärkeää, että kumppanini nauttii ja itse saan huomiota ja läheisyyttä"
 3. 31 rattijuoppoa jäi kiinni Hämeen poliisin tehovalvonnassa
 4. Koulut alkavat ensi viikolla: Orimattilassa turvavälit toteutuvat "kohtuullisesti" ja Hollolassa vältetään ylimääräistä hysteriaa 
 5. Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin johtajaksi epäilty mies piti väkivallalla uhkaamalla huolta siitä, että ryhmä pysyy ruodussa: "Ihmiset selkeästi jopa pelkäävät häntä"
 6. Lahti ei kannata hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritystä – aikoo tehdä vastaehdotuksen yhtymäkokoukselle
 7. Kimolan kanava avasi viimein porttinsa, ilman täytti jännittynyt supina ja veneilytunnelissa kajahtelivat riemukkaan kiljahdukset: "Tämä kanava vaikuttaa koko tämän alueen kehitykseen", katso kuvat
 8. Kuluttajille tarkoitetut kasvomaskit käyvät kaupaksi kuin vessapaperi keväällä – useissa Prismoissa ja Citymarketeissa tarjolla vain tyhjiä hyllyjä
 9. Siirtolapuutarhamökissä kesä jatkuu lokakuulle ja kissat pääsevät ulkoilemaan tarhaan – katso kuvat värikkäästä mökistä
 10. Kymiringillä järjestetään tänä vuonna vielä kolme moottoriurheilukilpailua – Porschet radalle tulevana viikonloppuna
 11. Kalkkisten koulu lakkautuskohteena Asikkalassa – "Varmaan tilannetta joudutaan oikeasti miettimään, koska etäisyys Vääksyyn on suhteellisen pitkä"
 12. Siniset osallistuu kevään kuntavaaleihin – Puoluesihteeri ei tiedä, mitä viisi ex-ministeriä aikovat tehdä
 13. Näppis: Kysyin jo keväällä, kuka ne käytetyt maskit siivoaa, kun niitä on jo nyt kulkuväylien varrella, samoin hanskoja kauppojen pihoilla ja muualla.
 14. Iivo Niskanen jättää sprinttihiihdot suosiolla erikoismiehille ensi talven hiihdon MM-kilpailuissa – ei kuitenkaan halua jättää menestystä "vain yhden kortin varaan"
 15. Lahden kaupunginhallitus käveli lautakunnan yli, Löylykadun asuinalue uuteen harkintaan

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Poliisi: Lahden keskustassa ammuttu luoti osui auton ikkunaan
 2. Fingerpori 3.8.2020
 3. Fingerpori 4.8.2020
 4. Kolme henkilöautoa paloi lunastuskuntoon Heinolassa
 5. Kello 10 se avautui: Innokkaimmat tulivat jo eilen Kimolan kanavalle – Ari Vilamaa oli yksi ensimmäisistä sululla, yleisöä on kerääntynyt paikalle satamäärin ja veneitäkin on liikkeellä, katso kuvat
 6. Nainen kuoli nokkakolarissa Heinolassa - henkilöauto ja kuorma-auto törmäsivät Nelostiellä
 7. Hyvinvointiyhtymä: päivystysavun numerossa ruuhkaa, koronatestien tulokset valmistuvat viiveellä
 8. Lahti ei kannata hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritystä – aikoo tehdä vastaehdotuksen yhtymäkokoukselle
 9. Pelicansin valmennustiimi on kasassa – Päävalmentaja Tommi Niemelä saa rinnalleen tuttuja ja täysin uusia kasvoja
 10. Poliisi julkaisi Hämeen alkuvuoden rikostilastot – huumausainerikoksissa kasvua jopa neljännes, Päijät-Hämeessä törkeiden pahoinpitelyjen määrä nousi vuoden takaisesta
 11. Linnanmäellä heinäkuun lopussa vieraillut seurue altisti huvipuistossa muita koronavirukselle
 12. Viivi ja Wagner 3.8.2020
 13. Syyttäjä hakee United Brotherhoodin johtajaksi epäillylle miehelle tuomiota jengipykälällä - lue yön uutiskooste
 14. Uutiset kasvomaskisuosituksesta räjäyttivät kysynnän: maskit myytiin loppuun osasta apteekkeja – hintahaarukka 1–2 euroa
 15. Kimolan kanava avasi viimein porttinsa, ilman täytti jännittynyt supina ja veneilytunnelissa kajahtelivat riemukkaan kiljahdukset: "Tämä kanava vaikuttaa koko tämän alueen kehitykseen", katso kuvat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.