Sipi Pellen virtuaalisirkuksen loput esitykset voi nähdä ilmaiseksi Lahdessa

Sipi Pelle on pääosassa Janne Nykäsen kirjoittamassa näytelmässä. Katja Luoma

Anne Honkanen

Sipi Pellen virtuaalisirkus -näytelmän loput esitykset ovat ilmaisia Taidekeskus Taarastissa Lahdessa.

Esityksen ohjaaja Janne Nykänen kertoo, että näytelmän katsojamäärä on jäänyt alhaiseksi. Sipi Pelle ja esityksen tuottajat toivovat, että ilmaisesitykset vetäisivät paikalle väkeä enemmän kuin esityksissä on tähän mennessä ollut.

– Onko sitten niin, että ihmiset pelkäävät koronaa, vaikka tämän turvallisempi esitys ei voisi ollakaan, sillä ollaan ulkotiloissa, Nykänen pohtii.

Katsojamäärä on rajoitettu puoleen siitä, mitä katsomoihin tavallisesti mahtuu. Etäisyyksistä pidetään huolta koko esityksen ajan.

Ilmaisesityksiä on tiistaina ja keskiviikkona 28. ja 29. heinäkuuta kello 14 ja 17. Katsojat voivat maksaa halutessaan vapaaehtoisen kannatusmaksun.

Näytelmän tarina kertoo Sipi Pellestä, joka hakee töitä uudesta virtuaaliteatterista. Hakuprosessi on hankala, sillä Sipillä on paljon itseluottamusta mutta ei välttämättä niitä taitoja, joita sirkuksen pitäjät etsivät.

Lahtelainen Sipi Pelle eli Teppo Kerkkä on ainoa näyttelijä, joka esiintyy lavalla koko perheen näytelmässä, muut esityksen näyttelijät nähdään videolla, joka näkyy esitykseen kuuluvassa isossa näyttötaulussa.

Sipi Pellen Virtuaalisirkuksen leppoisa tunnelma antoi anteeksi tekniset vaikeudet

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut