Osuuspankki sulkee Kalkkisten ja Padasjoen konttorit – "Mikään ei viittaa palvelujen kysynnän kasvuun"

OP Järvi-Hämeellä on syyskuusta alkaen yhteensä neljä konttoria Vääksyssä, Sysmässä, Hartolassa ja Kuhmoisissa. Pirjo Kamppila

ESS

Osuuspankki Järvi-Häme sulkee konttorinsa Padasjoella ja Asikkalan Kalkkisissa syyskuun alusta. Lisäksi Pankin jäljelle jäävissä neljässä konttorissa supistetaan kassapalveluiden aukioloaikoja.

Jatkossa Vääksyn ja Sysmän konttoreiden kassapalvelut ovat avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9.30–12. Hartolan ja Kuhmoisten konttoreissa kassapalveluita on tarjolla tiistaisin ja torstaisin klo 9.30–12. Tällä hetkellä kassapalveluita on tarjolla Vääksyssä ja Sysmässä maanantaista perjantaihin ja Hartolassa sekä Kuhmoisissa kolmena päivänä viikossa.

Osuuspankki Järvi-Häme perustelee Kalkkisten ja Padasjoen konttoreiden sulkemista ja kassapalveluaikojen supistuksia asiakaskäyttäytymisen muutoksella. Pankin mukaan entistä harvemmat asiakkaat asioivat konttorissa.

–  Asiointi Kalkkisten ja Padasjoen konttoreissamme on vähentynyt selvästi jo usean vuoden ajan, eikä mikään viittaa palvelujen kysynnän kasvuun, OP Järvi-Hämeen toimitusjohtaja Teemu Sarhenmaa sanoo pankin tiedotteessa.

Sarhenmaa sanoo tiedotteessa myös, että konttoreita sulkemalla ja kassapalveluita supistamalla pankki pystyy vastaamaan lisääntyneeseen asiantuntijapalveluiden kysyntään muun muassa ilta-aikoina.

Pankin mukaan konttoreiden sulkeminen ei vaikuta henkilöstön määrään. Konttoreiden toimihenkilöt ovat jo työskennelleet pääsääntöisesti pankin muissa konttoreissa. Padasjoella säilyy OP Koti Järvi-Hämeen isännöinti- ja kiinteistövälityksen toimipiste.

Kalkkisten itsenäinen osuuspankki päätti liittyä vuoden 2018 lopussa Järvi-Hämeen Osuuspankkiin.

Juttua päivitetty 28.7. klo 15.35 viimeisellä virkkeellä.

Korjattu 29.7. klo 16.01 Vääksyn ja Sysmän konttoreiden aukioloaikoja.

Vanhojen henkilöllisyystodistusten käytöstä luovutaan OP:n konttoreissa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.