Osuuspankki sulkee Kalkkisten ja Padasjoen konttorit – "Mikään ei viittaa palvelujen kysynnän kasvuun"

OP Järvi-Hämeellä on syyskuusta alkaen yhteensä neljä konttoria Vääksyssä, Sysmässä, Hartolassa ja Kuhmoisissa. Pirjo Kamppila

ESS

Osuuspankki Järvi-Häme sulkee konttorinsa Padasjoella ja Asikkalan Kalkkisissa syyskuun alusta. Lisäksi Pankin jäljelle jäävissä neljässä konttorissa supistetaan kassapalveluiden aukioloaikoja.

Jatkossa Vääksyn ja Sysmän konttoreiden kassapalvelut ovat avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9.30–12. Hartolan ja Kuhmoisten konttoreissa kassapalveluita on tarjolla tiistaisin ja torstaisin klo 9.30–12. Tällä hetkellä kassapalveluita on tarjolla Vääksyssä ja Sysmässä maanantaista perjantaihin ja Hartolassa sekä Kuhmoisissa kolmena päivänä viikossa.

Osuuspankki Järvi-Häme perustelee Kalkkisten ja Padasjoen konttoreiden sulkemista ja kassapalveluaikojen supistuksia asiakaskäyttäytymisen muutoksella. Pankin mukaan entistä harvemmat asiakkaat asioivat konttorissa.

–  Asiointi Kalkkisten ja Padasjoen konttoreissamme on vähentynyt selvästi jo usean vuoden ajan, eikä mikään viittaa palvelujen kysynnän kasvuun, OP Järvi-Hämeen toimitusjohtaja Teemu Sarhenmaa sanoo pankin tiedotteessa.

Sarhenmaa sanoo tiedotteessa myös, että konttoreita sulkemalla ja kassapalveluita supistamalla pankki pystyy vastaamaan lisääntyneeseen asiantuntijapalveluiden kysyntään muun muassa ilta-aikoina.

Pankin mukaan konttoreiden sulkeminen ei vaikuta henkilöstön määrään. Konttoreiden toimihenkilöt ovat jo työskennelleet pääsääntöisesti pankin muissa konttoreissa. Padasjoella säilyy OP Koti Järvi-Hämeen isännöinti- ja kiinteistövälityksen toimipiste.

Kalkkisten itsenäinen osuuspankki päätti liittyä vuoden 2018 lopussa Järvi-Hämeen Osuuspankkiin.

Juttua päivitetty 28.7. klo 15.35 viimeisellä virkkeellä.

Korjattu 29.7. klo 16.01 Vääksyn ja Sysmän konttoreiden aukioloaikoja.

Vanhojen henkilöllisyystodistusten käytöstä luovutaan OP:n konttoreissa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahti haluaa selvittää hyvinvointiyhtymän yhteisyrityspäätöksen juridisen pohjan – "On vaikeaa ajatella, että vastuullinen kaupunki heittelisi kapuloita rattaisiin"
 2. Lahtelainen Riku Routo sai kokoelmiinsa kuuluisan grillirakennuksen Jyväskylästä – "Kioski korjataan alkuperäiseen käyttöönsä, se on selvää"
 3. Pelastuslaitos pelasti vesiskootterionnettomuuteen joutuneen Vesijärvellä - skootterissa oli kolme henkilöä
 4. Koulu käyntiin liikenneturvallisuustempauksella Lahden Launeella – tapahtuma on myös tärkeä muistutus tielläliikkujille
 5. Päivystysavun puhelin ruuhkautunut, soittoja nelinkertainen määrä kevääseen verrattuna
 6. Spedemäinen keksintö yritykseltä, joka toimi myös Nastolassa - suojavisiiri ja lippalakki samassa
 7. Kaunismäkien perhe remontoi vanhasta vesibussin rotiskosta rohkeasti itselleen laivamökin – "Ei ollut mitään käsitystä siitä, kuinka iso projekti lopulta on kyseessä"
 8. Vesivehmaan lentonäytös saa kunnanjohtajankin taivaalle – luvassa on melkoista kyytiä
 9. Asuntokauppaan putkahtanut uusi koronaehto askarruttaa – voiko myyjä jäädä asumaan asuntoon ja maksaa vain juoksevat kulut?
 10. Rekkakuski ajoi siksakkia Nelostiellä – eksyi välillä ojaan ja kaatoi mennessään liikennemerkkejä
 11. Poliisille tuttu mies etsi anastettavaa talojen pihoilta Lahdessa
 12. Kaksi henkilöautoa paloi Lahdessa tiistain vastaisena yönä
 13. "Lähetyssaarnaaja" markkinoi laskuvarjoharrastustaan taivaalla – "En ole laskenut sen omakotitalon hintaa, joka harrastukseen on uponnut"
 14. Näppis: Rakkaat kanssaihmiset, ettehän pyri (tori)kahviloissa vieraiden ihmisten pöytiin istumaan
 15. Pahin punkkiaika on nyt: Jaana, 57, joutui viikoksi sairaalaan puutiaisen purtua kesäpaikalla – "Tuntui kuin päähän olisi isketty isoa rautanaulaa"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.