Ilkivallasta kärsinyt Lahden Nikkilän monitoimikenttä peruskorjataan – työ alkaa ensi viikolla

Ida Niva

Lahden kaupunki aloittaa Nikkilän monitoimikentän korjaustyöt ensi viikolla. Työmaan on arvioitu valmistuvan syyskuun loppuun mennessä.

Tiedotteen mukaan kaupungin kunnallistekniikan yksikkö saneeraa Nikkilän monitoimikentän liikuntapaikkarakenteet ja varusteet sekä kasvillisuuden. Rakennushankkeella tuetaan syksyllä 2020 käyttöön otettavan Lähteen peruskoulun toimintoja.

Monitoimikentän saneeraus palvelee koulun liikuntatunteja ja välituntien käyttöä sekä toimii Nikkilän-Launeen alueiden lähiliikunta-alueena. Noin kymmenen vuotta vanhaan monitoimikenttään on kohdistunut huomattavan paljon ilkivaltaa, vaikuttaen myös käyttöturvallisuuteen, mikä on käynnistyvän peruskorjaustyön yksi keskeinen peruste.

Työmaan aikaiset suojaustoimenpiteet aiheuttavat alueella liikennejärjestelyjä. Alueella liikkuvia kehotetaan huomioimaan poikkeavat liikennejärjestelyt sekä seuraamaan työmaan mahdollisia ajankohtaistiedotteita kaupunkiympäristön palvelualueen Facebook- ja Twitter-kanavilla.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut