Kinnarin tilalla Hollolassa pannaan nyt lautaselle suolaista ja makeaa kuin juhlan kunniaksi – tilamyymälöissä ja sisustuskahviloissa käy kova vilske, ja myyntiluvuissa ohitetaan paikoin viime kesän numerot

Hollolalaisen Kinnarin tilan emäntä Terhi Kinnari kertoo, että karjalanpiirakoita lukuun ottamatta kaikki kahvilan tuotteet leivotaan itse omista jauhoista. Kahvilassa on riittänyt vipinää varsinkin heinäkuussa. Mirja Hussain

Kolme lammasta tuijottaa toiveikkaana ohi kulkevan asiakkaan kantamaa mansikka-amppelia. Yksi niistä määkäisee käskevästi, mutta määkäisy ei tuota toivottua tulosta. Myös kesätyöntekijä Jenni Riikonen, 15, saa lampaat seurakseen aidan viereen heti, kun ne näkevät Riikosen punaiset kottikärryt. Riikonen on töissä Kinnarin tilalla Hollolassa vasta ensimmäistä päivää, mutta ruokkii jo tilan hevoset ja lampaat varmoin elkein.

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Heidi kamppaili oman jaksamisensa kanssa, kunnes sai avukseen Sinin