Tähdet, tähdet -ohjelmaan pyydetty Konsta Hietanen ei halua valmistautua koitokseen liikaa – "En meinannut penkissäni pysyä, kun soitto tuli"

Syksyllä alkavan Tähdet, tähdet -ohjelman lisäksi Konsta Hietanen esiintyy myös Salatut elämät -sarjassa. Juha Peurala

Eeva Ristkari

Lahtelainen näyttelijä ja muusikko Konsta Hietanen kertoo Radio Voiman haastattelussa odottavansa innolla elokuussa alkavaa Tähdet, tähdet -musiikkiohjelmaa. Hietanen on ohjelman uudella kaudella mukana yhdessä Suvi Teräsniskan, Tommi Läntisen, Mikko Harjun, ABREU:n, Hanna Pakarisen, Leo Stillmanin, Pandoran, HesaÄijän ja Katri Ylanderin kanssa.

– Ei tarvinnut miettiä ollenkaan, että lähdenkö mukaan. En meinannut penkissäni pysyä, kun soitto tuli, Hietanen sanoo.

Hietanen luottaa omaan laulutekniikkaansa, eikä uusien musiikkityylien pariin hyppääminen jännitä. Koreografiat sen sijaan ovat mietityttäneet.

– Ylivoimaisesti eniten jännittää, että mitä ihmettä teen lavalla ilman kitaraa tai pianoa. Epätyypillisen musiikkityylin tahdissa lavalla liikkuminen jännittää. Toisaalta ideana on hypätä epämukavuusalueella, ja en aio liikaa valmistautua, jotta jää jännitettävääkin myös, muusikko kertoo.

Tähdet, tähdet -kauden ensimmäinen suora lähetys nähdään Nelosella 16. elokuuta. Musiikkiformaatissa artistit ottavat joka viikko haltuun eri musiikkigenren ja esittävät viikon lopuksi suorassa lähetyksessä valitsemansa kappaleen.

Lahtelainen Konsta Hietanen kisaa Tähdet, tähdet -ohjelman uudella kaudella, nämä artistit ovat mukana

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut