Perinteiset Lahden Kalamarkkinat perutaan tältä vuodelta koronaviruspandemian vuoksi

Seuraavat Lahden Kalamarkkinat järjestetään ensi vuoden syyskuussa. Kuva on viime vuoden tapahtumasta. Katja Luoma

Lahden Kalamarkkinat perutaan tältä vuodelta koronaviruspandemian takia. Asiasta tiedottaa tapahtuman järjestäjä Lions Club Lahti Vesijärvi.

Yhdistyksen mukaan kalliiden aluevuokrien, viranomaislupien ja yleisötapahtumiin vaadittavien erilaisten ulkopuolisten palveluiden hankkiminen edelleen jatkuvassa epävarmassa tilanteessa olisi iso riski.

LC Lahti Vesijärvi haluaa myös varmistaa, että ihmiset eivät altistu koronavirukselle suurissa väenpaljouksissa. Vaikka epidemiatilanne on helpottunut, se ei ole vielä väistynyt kokonaan.

Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran syyskuussa 2021. Paikkana toimii jälleen Lahden Matkustajasatama.

– Toivomme koko sydämestämme, että pandemiatilanne on tuolloin takana päin ja voimme viettää Kalamarkkinoiden 25-vuotisjuhlia yhdessä kauppiaiden ja lahtelaisten kanssa, todetaan tiedotteessa.

Jäsenten talkootyönä järjestämät Lahden Kalamarkkinat on yhdistyksen pääasiallinen varainkeruumuoto. Tapahtuman siirtyminen vuodella vaikuttaa klubin mahdollisuuksiin tukea nuorisotoimintaa tulevan vuoden aikana.

Kalamarkkinat on vuosittain yksi suurimmista yleisötapahtumista Lahden alueella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 2. M/S Pyhäjärven risteily keskeytyi iltamyöhään Heinolassa - syynä jälleen potkurivika
 3. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 4. Ei sähköverkolle, ei lääkäreille, ei varuskunnalle, ei valokuidulle – Iitti sanoo melkein aina ei, ja sekös Johannes Niemeläistä riemastuttaa
 5. Henry Saleva seurasi humalaista rekkakuskia Nelostiellä yli 40 kauhuntäyteistä minuuttia: "Jos olisi osunut kohdalle, olisi varmasti ollut henki pois"
 6. Marin: Hallitus käsittelee torstaina rajojen terveysturvallisuutta, maskeja ja etätyötä
 7. Koulujen lukuvuosi alkoi Lahdessa, pienessä Kivijärven kyläkoulussa opettajia huolettavat koulukuljetusten olemattomat turvavälit – "Vesittää koko homman, jota täällä teemme"
 8. Nastolalaisen konkaripoliitikon autokokoelman kohtaloa puidaan nyt hallinto-oikeudessa
 9. Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia
 10. Ensimmäisen koulupäivän liikenne sujui Lahdessa rauhallisesti – poliisi muistuttaa tarkkaavaisuudesta erityisesti Launeen monitoimitalo Lähteen kohdalla
 11. Lauantaina ajetaan koronatauon jälkeen vihdoin rallia Päijät-Hämeessäkin
 12. Lahden Kortteliliigalle jäi luu käteen osapuolien vuokrakiistassa – uudet tilat olisi löydettävä nopeasti: "V*tuttaa"
 13. Vili Uuskallion Esalainen: Hämeenkadun ja Vesijärvenkadun kulman rappiotalo pahentaa Lahden keskustan turvattomuutta
 14. Sormet ovat tehtailijan silmät – lähes sokea Timo Laitinen on pyörittänyt huonekalutehdastaan Hollolassa kohta 50 vuotta
 15. Suomessa todettu 19 uutta koronavirustartuntaa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.