Humalainen moottoripyöräilijä otti osumaa henkilöauton takakulmasta – kuljettaja vietiin sairaalaan

Sohvi Auvinen

Moottoripyöräilijä loukkaantui liikenneonnettomuudessa Orimattilassa torstaina hieman iltakuuden jälkeen. Tarkempi onnettomuuspaikka oli Lahdentien ja Kaunistontien Orimattilaa lähempänä olevan liittymän risteyksessä.

Moottoripyöräilijä kuljetettiin onnettomuuspaikalta Päijät-Hämeen keskussairaalaan.

Paikalla oli havaittu puoli tuntia aiemmin öljyvuoto. Puoliperävaunullisen rekan vaihdelaatikosta oli vuotanut noin 20-30 litraa öljyä noin 50 metrin matkalle ja Päijät-Hämeen pelastuslaitos oli kutsuttu paikalle torjumaan kyseistä vuotoa.

Rekan kuljettaja oli ajanut ajoneuvonsa tien sivuun, jossa paloauto oli myös parkissa. Liikenne hidastui hieman rekan ja paloauton kohdalla. Tällä kohdalla moottoripyöräilijä oli ohittanut henkilöauton, mutta ei ollut huomannut tämän edessä ollutta toista henkilöautoa, vaan oli osunut auton takakulmaan ja lentänyt useamman kymmenen metrin matkan tienpientareelle.

Poliisin mukaan moottoripyörää kuljettanut nelikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin 1,2 promillea eikä hänellä ollut ajo-oikeutta.

Poliisi tutkii tapahtumaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Juttua korjattu kauttaaltaan 2.7. klo 22.09. Korjattu onnettomuustilanteen tapahtumaketjun kuvausta.

Juttua päivitetty 3.7. klo 10.08. Lisätty poliisilta tulleet tiedot.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut