Heinolassa jyrää ja Heinola Street Food perutaan – elokuulle tiedossa uusi kaupunkitapahtuma

Maija Vilkkumaa esiintyi tapahtumassa vuonna 2018. Arkistokuva. Chiméne Bavard

Oskari Valtonen

Heinolassa jyrää ja Heinola Street Food -tapahtuma perutaan tämän kesän osalta, tiedottaa Heinolan kaupunki. Yhteistapahtuman järjestämistä oli kaavailtu elokuun ensimmäiselle viikonlopulle.

Vaikka suurempien yleisötapahtumien järjestäminen on elokuussa sallittua, turvaetäisyyksien ja hygieniakäytäntöjen varotoimenpiteet rasittaisivat kaupungin mukaan liikaa ilmaistapahtuman taloutta ja luonnetta.

Kesäteatteri-areenan kattoa ei myöskään nosteta lainkaan tänä kesänä. Tiedotteessa todetaan, että kaupungin omia tapahtumia ei kesäteatterin esityskauden perumisen jälkeen olisi Jyräätä lukuun ottamatta ollut.

Elokuulle on kuitenkin syntymässä uusi kaupunkitapahtuma, jonka tarkempi ohjelma julkaistaan heinäkuussa. Tapahtuma järjestetään 21.–23.8.

Tiedotteen mukaan tuolloin järjestetään myös alkuperäisen suunnitelman mukaisesti viime vuonna suuren suosion saanut Illallinen taivaan alla. Illallista syödään Maaherranpuistossa tänäkin vuonna.

– Viikonlopun aikana tullaan järjestämään useita pienempiä tapahtumakokonaisuuksia, joiden järjestäminen on vallitsevissa olosuhteissa turvallisempaa, kertoo kaupungin elinvoimajohtaja Heikki Mäkilä tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut