Asikkalassa metsästysseura järjestää perhepäivän lauantaina

Henna Korkala

Suomen Metsästäjäliitto ja Suomen riistakeskus järjestävät yhteistyössä alueensa metsästysseurojen kanssa perhepäivän lauantaina 13. elokuuta. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomea ja tarkoituksena on saada positiivista julkisuutta metsästykselle järjestämällä mukavaa ohjelmaa perheille.

Asikkalassa toimiva metsästysseura Kaiku järjestää Päijät-Hämeessä perheille tapahtuman omalla metsästysmajallaan. Seuran puheenjohtaja Martti Kiljunen kertoo, että lauantain tapahtuma on vapaamuotoinen ja rento.

- Olemme kutsuneet perheitä meidän metsästysmajallemme. Ohjelmassa on makkaranpaistoa ja jousiammuntaa. Lisäksi kerromme osallistujille vähän metsästyskoirista ja metsästyksestä.

Kiljunen kertoo, että tämä on ensimmäinen vuosi, kun metsästysseura Kaiku on mukana perhepäivän tapahtumien järjestämisessä. Kaiun tapahtuma on tiettävästi ainut Päijät-Hämeessä järjestettävä.

Metsästäjäliiton järjestötiedottaja Kai Tikkunen huomauttaa, että kaikki seurat eivät välttämättä ilmoita osallistumisestaan perhepäivään, vaikka ohjelmaa olisikin luvassa.

- Osa vain järjestää jotain erikoista tälle päivälle, hän toteaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut