Hanna Huumonen Liisa Jaakonsaaren avustajaksi

Erno Laisi

Sosiaalidemokraattisten opiskelijoiden SONK ry:n nykyinen puheenjohtaja, heinolalaistaustainen Hanna Huumonen aloittaa europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaaren (sd.) avustajana lokakuun alussa.

- Odotan työtä erittäin paljon. Olen todella innoissani mahdollisuudesta päästä tekemään töitä Euroopan parlamentin demariryhmässä Liisan kanssa. S&D-ryhmä on Euroopan parlamentin toiseksi suurin ryhmä ja ryhmässä on paljon asiantuntemusta minua kiinnostavista asioista, Huumonen kertoo.

Huumonen on ollut viime aikoina paljon esillä rasismin ja vihapuheen vastaisen työnsä johdosta.

- Hanna on työllään näyttänyt esimerkkiä siitä, mitä kansalaisvaikuttaminen 2010-luvulla on. Hannasta saamme erinomaisen vahvistuksen tiimiimme. Olen iloinen, että Hanna aloittaa työt Brysselissä kanssamme, Jaakonsaari kommentoi.

Huumosen johdolla SONK käynnisti alkuvuodesta kampanjan MV-vihasivustoa vastaan. Kampanjassa SONK ja muut kampanjassa mukana olleet ottivat yhteyttä yrityksiin, joiden mainoksia sivustolla on.

Huumonen väistyy uuden tehtävänsä myötä SONK:in johdosta. Sosiaalidemokraattisten opiskelijoiden johtoon Huumosen tilalle nousee Elisa Gebhard.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Jatkuvat vahingonteot turhauttavat lahtelaisyrittäjiä – "Minua varoitettiin etukäteen, että kaikki kannattaa nostaa turvaan"
 2. Poliisi otti Nastola-operaatiossa kiinni kaksi tapon yrityksestä epäiltyä
 3. Päijät-Hämeessä todettu kolme uutta koronavirustartuntaa
 4. SJK ei ole koskaan voittanut Lahdessa – Arkivuo, Zeqiri ja Imbongo nousevat FC Lahden avaukseen
 5. Lahtelainen kuvataiteilija Matti Koskela on kuollut
 6. Katumaasturia kuljettanut päihtynyt mies kolaroi ensin Lahdessa, jäi poliisin haaviin tuntia myöhemmin Asikkalassa
 7. Kansallisarkiston selvitys Vierumäen taistelusta: "Yli 300 kaatuneen määrä ei ole mahdollinen"
 8. Enemmistöllä lahtelaisvaltuutetuista on toistaiseksi kriittinen kanta yhtymän ja Mehiläisen yhteisyritykseen – kokoomus ja vasemmisto edustavat ääripäitä, ja monissa ryhmissä kaivataan lisää tietoa
 9. Suomessa kolme uutta koronavirustartuntaa muttei uusia kuolemia – tartunnan saaneiden keski-ikä laskenut epidemian kuluessa
 10. Koronavirus vei melkein perheenisä Jukka Pylvänäisen hengen – "Tauti on opettanut elämän arvoa"
 11. Ei tullutkaan peruspuujalka, vaan kolme leikkausta ja pysäyttäviä uutisia lääkäriltä, nyt Mikko Viitikko suitsuttaa fyssaria: "Saan olla kiitollinen, että hän otti asian vakavasti"
 12. Asikkalan Vääksyn Ranskalaisen kyläkaupan omistaja julkaisi Facebook-päivityksen nuorten kesätyöntekijöiden kaltoinkohtelusta – laaja tuki yllätti, ja kaupalle on tultu jopa Tampereelta asti
 13. Näppis: Miten turisti osaa tulla Lahden keskustaan?
 14. Kreikasta siirretty Suomeen pakolaislapsia ilman huoltajaa
 15. Lahtelainen Mimmi Vepsäläinen toivoi jo kymmenvuotiaana, että voisi tanssia koko ikänsä – kolmessa maassa opiskellut tanssija asuu taas kotikaupungissaan

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.