Päijät-Hämeen maakuntajohtaja haastaa kaikki tukemaan paikallista uudella tavalla - "Se tuo hyvän mielen ja positiivista pöhinää"

Marja-Liisa Aidantausta

Päijät-Hämeen maakuntajohtaja Jari Parkkonen haastaa kaikki #SupportYourLocal-kampanjaan. Hänen mukaansa siihen ovat lupautuneet jo alkumetreillä Päijät-Hämeen Yrittäjät, Hämeen Kauppakamari ja muitakin innostuneita.

- Idea on varsin kevyt ja helppo. Kun käytät paikallisia tuotteita tai palveluita, kerro siitä sosiaalisessa mediassa vaikkapa kuvalla höystettynä ja lisää tunniste #SupportYourLocal. Näin ystäväsi ja tuttavasi voivat helposti nähdä positiivisen kokemuksesi ja tarvittaessa itsekin hankkia näiden yritysten palveluita ja tuotteita.

Parkkonen toteaa, ettei kampanjan idea ole uusi, eikä hän ole keksinyt sitä yksin.

- Pienen joukon päässä ideaa on keskusteltu ja pohdittu, sekä erään kampanjassamme mukana olevan yrityksen #supportyourlocal -tuotteet antoivat tähän viimeisen silauksen. Yrittäjäpariskunnan aloittama tuotemerkki on jo näkynyt vahvasti ympäri Suomea sekä sosiaalisessa mediassa.

Tuotemerkki on lahtelaisen yrittäjäparin Heidi Kivisen ja Toni Putulan käsialaa.

Maakuntajohtaja listaa #SupportYourLocal-kampanjan hyviä puolia.

- Se ei maksa sinulle mitään. Se tuottaa positiivista pöhinää. Se tuo hyvän mielen sinulla ja varmasti käyttämällesi yritykselle. Se auttaa ystäviäsi löytämään hyviä palveluita ja tuotteita. Se edistää näiden yrityksien toimintaa.

Päijät-Hämeessä on Jari Parkkosen mukaan vahva elinkeinoperinne, jota halutaan edelleen vahvistaa. Hän toivoo kuitenkin, ettei kampanja jää pelkästään Päijät-Hämeeseen, vaan ajatusta saa levittää ja hyödyntää aivan vapaasti.

linkki: www.instagram.com/supportyourlocal_eu

Yrittäjäpariskunnan linkki: www.facebook.com/petitstlouis

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut