Niemessä järjestetään torstaina peräkonttikirppis, luvassa myös paljon muuta ohjelmaa

Lahden satamassa ei järjestetä Lahti Aquan työmaan takia peräkonttikirppiksiä, vaan Lahden Satama Yhdistys ry:n järjestämät peräkonttikirppikset ovat tämän kesän tauolla. Satamatorilla järjestetään kuitenkin pöytäkirppiksiä.

Painovoiman työryhmä halusi täyttää peräkonttikirppisten jättämän tyhjiön. Se järjestääkin peräkonttikirppiksen Lahden Niemenkadulla Ace Cornerin takapihalla. Moottoripyörämuseon Riku Routo innostui asiasta ja niin syntyi Koko Lahen Peräkonttikirppis.

Ensimmäinen kirppis on torstaina 13. heinäkuuta kello 10 alkaen. Pihalla on 150 autopaikkaa, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Paikkamaksu on 5 euroa.

Pihalla tapahtuu kirppiksen lisäksi koko päivän paljon muutakin. Siellä on ISO Neppiksen esittelyrata, DJ Academyn oppilaiden tarjoamaa musiikkia sekä Porsche-kokoontuminen Ace Cornerilla.

Päivän päätteeksi kello 19 kuullaan roots-musiikkia, jota esittävät maksullisessa tapahtumassa Philip Bradatsch Saksasta, James Hunnicutt rapakon takaa sekä kotimainen Doggone Conifers.

Juttua on muokattu 12.7.2017. Lisätty lause: Lahden Satama Yhdistys ry:n satamassa järjestämä peräkonttikirppis on ainoastaan tauolla tänä kesänä.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut