Lahden Jokimaalle nousee jättimäinen leipomo - "Isohan tämä on, mutta iso on kysyntäkin"

Pirkko Hämäläinen myi 1980-luvulla äitinsä kanssa leivonnaisia Joutsan torilla. Syntyi pieni kotileipomo. Kysyntä kiihtyi, kunnes sairaus pysäytti, pankit uhkailivat konkurssilla ja äidin kanssa kehkeytyi pitkä riita. Vastoinkäymisistä huolimatta Hämäläinen ei antanut periksi. Tänä päivänä Hämäläisen luotsaama Vuohelan Herkku työllistää jo kymmeniä ammattilaisia. Yritys muuttaa Hartolasta Lahteen ensi vuonna. Tänä viikonloppuna Hämäläisellä on aihetta juhlaan.

Yrittäjä Pirkko Hämäläinen katselee työmaakopin kulmalta nosturia ja nousevia elementtejä. Tähän, Lahden Jokimaan tontille nousee hyvää vauhtia Vuohelan Herkun uusi leipomo.

Lue lisää aiheesta

Haluatko lukea koko jutun?

Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tutustu 2 vk maksutta! Tilaa 2 vk maksutta + 8 vk 4 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi