Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua viime viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa

Tanssikengät esiin, kaupunginteatterilla pidetään ikärikkaiden päivätanssit

Perjantaina 15. joulukuuta Lahden kaupunginteatterin aula muuttuu tanssisaliksi, kun Koko Suomi kiittää -kiertue rantautuu Lahteen.

Kiertue tuo mukanaan Meiju Suvaksen sekä lahtelaisen Duo Hannu Lehtosen ja Jarno Kuusiston. Artistit johdattavat seniorit päivätanssien pyörteisiin. DJ -pöydän takana levyjä pyörittää paikallinen Tapani Ripatti ja tanssit juontaa Kaj Kunnas.

Kiertueen järjestää Siskot ja Simot -yhteisö yhdessä Kumppanuusverkosto.fin ja Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkoston kanssa. Siskot ja Simot yhteisön tarkoitus on aktivoida kansalaisia välittämään toisistaan ja järjestää erilaisia tempauksia. Koko Suomi kiittää -tempauksen tavoitteena puolestaan on järjestää kiitosjuhla nykyisille ikäihmisille mahdollisimman monessa Suomen kunnassa juhlavuoden 2017 aikana.

Lahden päivätanssitapahtuma on kaikille senioreille avoin ja ilmainen. Tanssit pidetään kello 13-16.

Nuorempi väki mahtuu joukkoon saattajina ja vapaaehtoisina tanssikavereina. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua sähköpostitse: lahti@siskotjasimot.fi.