Tanssikengät esiin, kaupunginteatterilla pidetään ikärikkaiden päivätanssit

Perjantaina 15. joulukuuta Lahden kaupunginteatterin aula muuttuu tanssisaliksi, kun Koko Suomi kiittää -kiertue rantautuu Lahteen.

Kiertue tuo mukanaan Meiju Suvaksen sekä lahtelaisen Duo Hannu Lehtosen ja Jarno Kuusiston. Artistit johdattavat seniorit päivätanssien pyörteisiin. DJ -pöydän takana levyjä pyörittää paikallinen Tapani Ripatti ja tanssit juontaa Kaj Kunnas.

Kiertueen järjestää Siskot ja Simot -yhteisö yhdessä Kumppanuusverkosto.fin ja Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkoston kanssa. Siskot ja Simot yhteisön tarkoitus on aktivoida kansalaisia välittämään toisistaan ja järjestää erilaisia tempauksia. Koko Suomi kiittää -tempauksen tavoitteena puolestaan on järjestää kiitosjuhla nykyisille ikäihmisille mahdollisimman monessa Suomen kunnassa juhlavuoden 2017 aikana.

Lahden päivätanssitapahtuma on kaikille senioreille avoin ja ilmainen. Tanssit pidetään kello 13-16.

Nuorempi väki mahtuu joukkoon saattajina ja vapaaehtoisina tanssikavereina. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua sähköpostitse: lahti@siskotjasimot.fi.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut