Kansanedustaja Mika Kari kannattaa Antti Lindtmania – "Kokenut ja hyvin yhteistyökykyinen"

SDP:n lahtelaiskansanedustaja Mika Kari kannattaa Antti Lindtmania Suomen seuraavaksi pääministeriksi. Laura Oja

Erno Laisi

SDP:n lahtelainen kansanedustaja Mika Kari kertoo kannattavansa eduskuntaryhmän puheenjohtajaa Antti Lindtmania Suomen seuraavaksi pääministeriksi.

– Vuorokauden aikana käytyjen keskustelujen jälkeen on syytä ilmaista tuki eduskuntaryhmän puheenjohtajalle Antti Lindtmanille. Antti on kokenut ja hyvin yhteistyökykyinen henkilö, jonka paineensietokyky on testattu moneen kertaan. Antti nauttii laajaa arvostusta eduskuntaryhmien välillä. Hän on osoittanut yhteistyöhalunsa ja -kykynsä monissa eri yhteyksissä.

Kari arvioi Lindtmanin nauttivan laajaa tukea niin SDP:n eduskuntaryhmässä kuin kenttäväen keskuudessa.

– Olen kuunnellut paljon sitä palautetta, jota kentältä on tullut. Ainakin minulle tullut viesti on ollut selkeää ja vahvaa Antin puolesta. Se antaa omalta osaltaan mahdollisuuden tuoda viestiä laajemmin esiin.

Toinen lahtelainen demarikansanedustaja, puoleensa varapuheenjohtaja sekä kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari ilmoitti tiistaina kannattavansa puolueen 1. varapuheenjohtajaa, liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marinia seuraavaksi pääministeriksi.

SDP:n puoluehallitus kutsuu huomenna puoluevaltuuston koolle sunnuntaiksi.

Asian Etelä-Suomen Sanomille vahvisti lahtelainen puoluevaltuuston jäsen Alettin Basboga, joka kertoo saaneensa tiedon kokouspäivästä puoluesihteeri Antton Rönnholmilta.

ESS ei tavoittanut Rönnholmia kommentoimaan asiaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.