Kaikki Suomen peruskoululaiset voivat nyt ostaa perinteisen koululaislipun Salpausselän kisoihin

Salpausselän kisojen koululaislippua markkinoidaan nyt koko Suomeen. Kuva on viime vuodelta, jolloin Salpausselän kisoissa tehtiin esimerkiksi kasvomaalauksia lapsillle. Toni Tiainen

Anne Honkanen

Salpausselän kisat markkinoi ensimmäistä kertaa valtakunnallisesti kaikille maan peruskoululaisille perinteistä koululaislippua Salpausselän kisoihin, kertoo Lahti Events. Aiemmin koululaislippu on ollut tarjolla vain lahtelaisille koululaisille.

Koko viikonlopun kisalippu on myynnissä 10 eurolla 26. helmikuuta asti. Lippu oikeuttaa koko viikonlopun ajan B-katsomoon.

Kilpailuohjelmassa on kahdeksan maailmancupin osakilpailua mäkihypyssä, yhdistetyssä ja maastohiihdossa.

Tapahtuma-alueella on muun muassa ulkoilu- ja touhualueet perheen pienimmille. Karpalon alueella järjestetään myös ensimmäistä kertaa Coop Mini World Cup, jossa lapset pääsevät leikkimielisesti kisaamaan omalla ladulla aidossa maailmancup-ympäristössä.

Lahti Hallissa on puuhaparkki ja sisäleikkialue, sekä uutuutena LUMA-keskuksen tiedepiste, jossa lapsilla on mahdollisuus yhdessä ohjaajien kanssa päästä tekemään erilaisia tieteellisiä kokeita liittyen Salpausselän kisoihin.

Kisalipun hinnalla pääsee tutustumaan Hiihtomuseoon, joka on avoinna kisavieraille koko viikonlopun ajan.

Tänä talvena Salpausselän kisat järjestetään keskellä peruskoulujen hiihtolomaviikkoja 28.2.–1.3.2020.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.