Poliisi taltutti päihtyneen kuskin kaasusumuttimella Päijät-Hämeen keskussairaalalla

Millamari Uotila

Millamari Uotila

Poliisi joutui käyttämään kaasusumutinta taltuttaakseen poliisia vastustavan, rattijuopumuksesta epäillyn kuljettajan keskiviikkoiltana Päijät-Hämeen keskussairaalan parkkipaikalla.

Kolmekymppinen mies oli silminnähden päihtynyt. Autoon laitettaessa mies alkoi vastustaa poliisia ja yritti potkaista poliisimiestä. Hän solvasi poliiseja ja sylki konstaapelin kasvoille.

Mies otettiin kiinni epäiltynä rattijuopumuksesta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, kunnianloukkauksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Lisäksi miehellä oli voimassaoleva etsintäkuulutus.

Lahdessa autoili keskiviikkona muitakin rattijuopumuksesta epäiltyjä kuskeja. Talvirenkailla huristellut päihtynyt kuski jäi kiinni keskiviikkona puoliltapäivin Saimaankadulla Lahdessa.

Hieman alle kolmekymppisen miehen ajo-oikeus oli vanhentunut, ja huumepikatesti näytti positiivista. Auto oli katsastamaton ja liikennekäytöstä poistettu.

Poliisi tapasi saman miehen vielä uudelleen iltapäivällä. Hän oli näpistänyt Kauppakeskus Sykkeen Clas Ohlsonilta latausjohdon.

Mies sai poliisilta sakkomääräyksen. Lisäksi häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Mattssonin Luomumarjatilalla Asikkalan Kurhilassa avattiin lettukahvilan ovet, "roskainen" lettutaikina herättää kummastusta
 2. "Aina on kiva juosta, kun mihinkään ei satu" – Pajulahdessa leireilevä Annemari Kiekara avasi "ratakautensa" KymiRingillä
 3. Parikymppinen lahtelaismies käytti hyväkseen 15-vuotiasta huostaan otettua lasta
 4. ESS:n kesäkalakisassa hurjat taimenet jytistivät verkkoja – myös 10-vuotias ensikertalainen sai saalista
 5. Päijät-Hämeen maastopyöräilypolut tekevät vaikutuksen ulkopaikkakuntalaisiin – poimi ohjaajien reittivinkit ja neuvot lenkin suunnitteluun
 6. Rapistuva Pyhäniemen kartano odottaa remonttia – "Kokonaisilme siellä on synkän näköinen"
 7. Reipas katkaisi orastavan tappioputkensa – "Vettä tuli kuin saavista kaatamalla"
 8. Hollolan Kiikunlähteelle johtava Kiikuntie rajataan vain asukkaiden käyttöön – autot on jatkossa pysäköitävä yli kilometrin päähän lähteestä
 9. Elokuva-arvio: Spike Leen Da 5 Bloods on ajankohtainen ja vaikuttava - Jasper Pääkkönen tekee pienen mutta oleellisen roolin
 10. Päijät-Hämeessä todettu neljä uutta koronavirustartuntaa - liittyvät kahteen tunnistettuun tautiryppääseen
 11. Mökkikalastajan tärkeimmät säännöt: tainnuta, verestä, jäähdytä ja perkaa
 12. Erin esiintyy syksyllä Lahdessa
 13. Tähdet, tähdet -ohjelmaan pyydetty Konsta Hietanen ei halua valmistautua koitokseen liikaa – "En meinannut penkissäni pysyä, kun soitto tuli"
 14. Lukijalta: Mitä oikeuksia on kehitysvammaisella?
 15. Käräjäoikeus tuomitsi muun muassa Lahdessa alaikäisiä tyttöjä kosketelleelle miehelle lisää istuttavaa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.