Poliisi taltutti päihtyneen kuskin kaasusumuttimella Päijät-Hämeen keskussairaalalla

Millamari Uotila

Millamari Uotila

Poliisi joutui käyttämään kaasusumutinta taltuttaakseen poliisia vastustavan, rattijuopumuksesta epäillyn kuljettajan keskiviikkoiltana Päijät-Hämeen keskussairaalan parkkipaikalla.

Kolmekymppinen mies oli silminnähden päihtynyt. Autoon laitettaessa mies alkoi vastustaa poliisia ja yritti potkaista poliisimiestä. Hän solvasi poliiseja ja sylki konstaapelin kasvoille.

Mies otettiin kiinni epäiltynä rattijuopumuksesta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, kunnianloukkauksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Lisäksi miehellä oli voimassaoleva etsintäkuulutus.

Lahdessa autoili keskiviikkona muitakin rattijuopumuksesta epäiltyjä kuskeja. Talvirenkailla huristellut päihtynyt kuski jäi kiinni keskiviikkona puoliltapäivin Saimaankadulla Lahdessa.

Hieman alle kolmekymppisen miehen ajo-oikeus oli vanhentunut, ja huumepikatesti näytti positiivista. Auto oli katsastamaton ja liikennekäytöstä poistettu.

Poliisi tapasi saman miehen vielä uudelleen iltapäivällä. Hän oli näpistänyt Kauppakeskus Sykkeen Clas Ohlsonilta latausjohdon.

Mies sai poliisilta sakkomääräyksen. Lisäksi häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.