The Voice of Finlandissa kisaa toinenkin lahtelainen - Merica, 30, ihailee Jeesusta ja Michael Jacksonia

Merica Nyman kisaa laulukilpailun toisessa jaksossa.

Ville Paso

Viime viikolla alkaneella uudella kaudellakisaa peräti kaksi lahtelaista, jotka kokeilevat siipiään laulukilpailussa. kertoi viime viikolla ensimmäisessä jaksossa esiintyneestä 27-vuotiaasta Elsa Rusista, jonka tähtivalmentajat hyväksyivät jatkoon.

Seuraavassa jaksossa mukana on jälleen uusia kokelaita, joiden joukossa on myös 30-vuotias Merica Nyman. Lahtelainen Merica on koulutukseltaan markkinointimerkonomi, mutta opiskelee parhaillaan lähihoitajaksi. Hän kertoo ihailevansa Jeesusta ja Michael Jacksonia.

Seuraava jakso nähdään perjantaina 12. tammikuuta. Jo ensimmäisessä jaksossa kohahduttanut uusi tähtivalmentaja Toni Wirtanen ei jää sivustaseuraajaksi tässäkään jaksossa. Tuotannosta kerrotaan, että illan aikana kuultava esitys, joka hämmästyttää muita tähtivalmentajia, saa Wirtasen liekkeihin ja huutamaan suoraa huutoa.

toisessa jaksossa mukana on laulajia Helsingistä, Tampereelta, Keravalta, Turusta, Joensuusta, Lahdesta, Järvenpäästä ja Oulusta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Asettuuko Juha Rehula ehdolle keskustan varapuheenjohtajaksi? "Kiinnostusta on ollut, mutta ihan muut asiat ratkaisevat ehdokkuuden"
 2. Tukkirekka paloi hinauskuntoon Messiläntiellä Lahdessa
 3. Yle: Seitsemän pelaajaa ulkona Pelicansin harjoituksista lomautusten vuoksi
 4. Suuri helpotus: Pippon kartingradalla ajetaan jatkossakin, mutta Lahden kaupunki vaatii Lahden FK-kerholta isoja investointeja
 5. Radiomäellä järjestetään yhteislaulutilaisuus – luvassa Leevi and the Leavingsin hittejä
 6. Vesa Mäkäläinen näki mainoksen Orimattilan Hennasta moottoritietä ajellessaan, ja alueen katsastuksen jälkeen unelma omakotitalosta alkoi muuttua todeksi: "Viikonloppuna olisi tarkoitus jäädä yöksi ensimmäistä kertaa"
 7. Kahden auton peräänajo Nelostiellä Lahdessa – liikenne sujuu taas normaalisti
 8. THL: Suomessa on todettu vuorokaudessa 29 uutta koronavirustartuntaa
 9. Lahdessa päästään jälleen maistelemaan käsityöläisoluita, Suuret Oluet – Pienet Panimot tuo viikonloppuna satamaan 13 panimoa
 10. Hilkka Kemppi pyrkii keskustan varapuheenjohtajaksi
 11. Hevonen putosi ojaan Jokimaalla – pelastusoperaatio kesti tunnin
 12. Riikka Suomisen mielestä parisuhteen ulkopuolinen seksi on demonisoitu: "Nykyään kyseenalaistetaan kaikki rokotteita myöten, mutta ei tätä parisuhdemantraa"
 13. Takavuosien ilmojen kaunotar juhlii 80-vuotiasta Vesivehmaan kenttää
 14. Beirutin räjähdyksessä yli sata kuollutta, tuhansia loukkaantuneita ja satoja tuhansia kodittomia – yksi suomalainen loukkaantui lievästi
 15. Lukijalta: Mehiläinen päättää ja kerää voiton yhteisyrityksessä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.