Lahden Mukkulassa avautuu viikonloppukahvila - myyntiin myös uutta Mukkula-kahvia

Painovoima Bites avaa Cafe Caribian kanssa viikonlopuiksi kahvilan Lahden Mukkulaan. Talvikauden avajaisia vietetään tänä viikonloppuna osana Lasten talvikarnevaaleja. Kahvilaan toivotaan muun muassa alueen asukkaita ja lapsiperheitä.

Painovoima Bites on tullut tutuksi Mukkulan rannassa kesäaikaan, mutta nyt kahvila alkaa toimia myös talviaikaan. Tavoitteena on tuoda jokaiselle viikonlopulle tarjolle jotakin hieman erilaista. Liikkeelle lähdetään perustuotteiden, kuten muun muassa kuuman kaakaon ja laskiaispullien, voimin. Nyt toivotaan vielä pakkasia, jotta kahvilan edessä oleva luistelukenttä jäätyy uudelleen.

Kahvilaan on saatu myyntiin paikallisten yrittäjien yhteistyönä viime keskiviikkona syntynyt paikallisen Kahiwa-paahtimon valmistama Mukkula-kahvi.

Kahvila on avoinna lauantaista sunnuntaihin kello 11-17 sekä tapahtumien mukaan. Jos kävijöitä riittää ja suosio kasvaa, aukioloaikoja laajennetaan kesää kohti.

Bites kertoo tarjoavansa viikonloppukahvilassa makupaloja yhteisön tuotteista ja palveluista. Kahvilatoiminnalla kerätään varoja Painovoima ry:n toiminnan tukemiseen ja kehittämiseen. Painovoima Bites on yksi Päijät-Hämeen liiton tukeman Väristämö-hankkeen myötä syntynyt kokonaisuus. Nyt Painovoima ry yhdistää muun muassa Sammonkatu 8:n kiinteistössä toimivia taiteen tekijöitä ja kokoaa luovien alojen toimijoita samaan verkostoon.

Painovoima Bites haluaa lisätä Mukkulan rannan palveluja yhteistyössä Mukkulan Kartanon kanssa. Painovoima ry järjesti syksyllä kokeiluna muun muassa saunatapahtumia kartanon saunatiloissa. Keväällä kokeillaan erilaisia perhetapahtumia ja esimerkiksi makkaranpaistoa pilkkimisen lomassa. Kahvilassa voi järjestää myös yksityistilaisuuksia.

Mukkulan viikonloppukahvila on 27.-28.1. avoinna kello 11-17 osana Lasten talvikarnevaaleja.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut