Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahden maauimala avataan yleisölle varovasti - näin polskitaan juhannukseen saakka

Lahden maauimala avataan käyttäjille kesäkuun alussa hyvin varovasti. Ohjeilla ja rajoituksilla on tarkoitus taata turvavälit muun muassa puku-, pesu-, ja allastiloissa.

Kaupungin mukaan seurojen harjoitusvuorot ja yleisöuinti eriytetään kokonaan juhannukseen asti ruuhkien välttämiseksi.

Torstaihin 18. kesäkuuta asti altaat ovat yleisön käytössä maanantaista torstaihin kello 6.30-7.30 ja 10-18.30, perjantaisin kello 11.30-18.30 ja viikonloppuisin kello 11.30-17.30. Juhannuksen jälkeen altaat ovat avoinna maanantaista torstaihin kello 6.30-20.30, perjantaisin kello 10-20.30 ja viikonloppuisin kello 10-17.30.

Mäkikatsomon saunat sekä kuntosali- ja liikuntatila eivät ole toistaiseksi käytössä. Puku- ja pesutiloissa on tehty toimenpiteitä turvavälien varmistamiseksi ja myös altailla noudatetaan vähintään kahden metrin turvavälejä.

Maauimalassa järjestetään kesällä 12 lasten uimakoulua. Lasten turvallisuus taataan ryhmäkokoja supistamalla. Uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 3. kesäkuuta kaupungin verkkosivuilla.

Katso maauimalan aukioloajat täältä