Roux avaa uuden ravintolan Lahden matkustajasatamaan

Bistro & Bar Kokka avaa ovensa 2. kesäkuuta. Kuvassa Ravintola Rouxin keittiömestari Sami Häkkinen (vasemmalla), Bistro & Bar Kokan keittiömestari Petrus Tavi, Ravintola Roux oy:n keittiömestari Antti Hietanen, Ravintola Roux oy:n toimitusjohtaja Kati Onnela ja Bar & Bistro Kokan ravintolapäällikkö Jonna Saarinen. Ravintola Roux Oy

Sohvi Auvinen

Lahtelainen Ravintola Roux avaa uuden ravintolan Lahden matkustajasatamaan tiistaina 2. kesäkuuta.

Bistro & Bar Kokka avataan entisen ravintola Casselin paikalle. Kokka on avoinna joka päivä, ja arkisin tarjolla on myös lounasta.

Muutaman kuukauden Kokan tiloissa avoinna ollut Lounasravintola Piippu sulautuu uuteen ravintolaan ja sen tilat muuttuvat Kokan kautta vuokrattaviksi juhla- ja kokoustiloiksi.

Rouxin toimitusjohtaja Kati Onnelan mukaan Kokan ruokalistalla on tarjolla erityyppisiä makuja maailmalta.

– Lista tulee elämään ehkä enemmän kuin muissa ravintoloissamme, Onnela kertoo tiedotteessa.

Roux'n toimitusjohtaja Kati Onnela satamaan laajentumisesta: "Olemme yhtenä vaihtoehtona yksi paikka lisää"

Palkittu lahtelainen ravintola Roux teki kaupat ja laajentaa matkustajasatamaan

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.