Laita kirje postiin: Kevätterveiset ilahduttavat nyt tuntemattomiakin ikäihmisiä

Koronaviruspandemian vuoksi yli 70-vuotiaita on neuvottu elämään karanteenin kaltaisissa oloissa. Vierailut hoivakodeissa ja kotona ovat olleet katkolla, joten ikäihmiset kaipaavat nyt ilon aiheita.

Käynnissä oleva Kevätterveiset-kampanja haastaa lähettämään toukokuussa postia tuntemattomalle ikäihmiselle. Kirjoita, piirrä, runoile tai vaikka valokuvaa ja laita terveisesi postiin.

Luovan välittämisen yhteisön, Siskojen ja Simojen, yhteistyökumppanit vievät terveiset perille Lahdessa ja yhdeksällä muulla paikkakunnalla. Terveiset ilahduttavat muun muassa kauppa-avun vastaanottajia, kotonaan yksin asuvia, kotipalvelun asiakkaita ja palvelutalojen asukkaita.

Lahdessa kevätterveisiä voi postittaa tai käydä pudottamassa Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturvan postiluukkuun Aleksanterinkatu 35:ssä.

Kannusta kaverit mukaan ottamalla kuva terveisistäsi. Jaa se Kevätterveiset-tapahtumassa Facebookissa ja esimerkiksi Instagramissa ja Twitterissä tunnisteella #kevätterveiset.

Kampanjan verkkosivut löytyvät täältä

Kommentoi

Mainos: Torin Wanha Hautaustoimisto

Kuoleman kohdattua

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut