Sinfonia Lahti hyppää pyörän satulaan – polkemaan on kutsuttu muitakin Lahdesta

Sinfonia Lahti aikoo pyöräillä mukaan kutsumiensa toimijoiden kanssa vähintään Lahdesta Hollolan kirkolle ja takaisin. Ronja Koskinen

Anne Honkanen

Sinfonia Lahti hyppää perjantaina 15. toukokuuta pyörän satulaan ja järjestää pyöräilytapahtuman, johon se on kutsunut mukaan KOKO Lahti oy:n, Lahden seurakuntayhtymän ja Lahden kaupungin viestinnän väkeä.

Pyöräilytapahtumassa on tarkoitus polkea vähintään Lahdesta Hollolan kirkolle ja takaisin, mutta pidemmälle haluavat kiertävät Vesijärven ympäri. Puolimatkan pituus on noin 35 kilometriä, Vesijärven kierrolle matkaa kertyy noin 85 kilometriä. Pyöräily tapahtuu enintään 10 hengen ryhmissä noudattaen valtion ohjeita kokoontumisista.

Tempauksellaan orkesteri haastaa maan muut orkesterit ja kulttuuritoimijat yhteistyökumppaneineen ja innostaa kaikkia muitakin liikkumaan hiilineutraalisti.

Sinfonia Lahti käynnisti yhteistyössä Myrskyvaroitus – Storm Warning ry:n kanssa vuonna 2015 hankkeen, jonka tavoitteena on osallistua globaalin ilmastonmuutoksen hidastamiseen muuttamalla orkesterin toiminta asteittain hiilineutraaliksi.

"Päätimme kääntää tämän positiiviseksi" – Lahden Urkuviikko menee nettiin

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut