Näppis: Historian ope opettaa ruotsia ja biologian ope matikkaa luokalle jota ei tunne. Kannattaa vanhemmat pitää koululaiset kotona.

Historian ope opettaa ruotsia ja biologian ope matikkaa luokalle jota ei tunne. Kannattaa vanhemmat pitää koululaiset kotona.

Tulipa hyvä mieli kun näin Soramäessä miehen ulkoiluttavan söpöä kirjavaa kissiä joka kipitti reippaasti valjaissaan.

Olin viemässä onnittelukorttia pääpostiasemalle, tavaratalo Valon viereen, illalla 27.4. Postimies ottaa säkin telineestä 17.45 eikä klo 18. Miksi?

Me ikäihmiset olemme niin sekalaista joukkoa, että selkeiden ohjeiden anto meille on mahdotonta. Oman järjen käyttö on sallittua.

Roskakasa tai rentunruusu. Ihan sama kotoisalta tuntuu sanomalehden kansi.

Sairaanhoitajalla aikaa ottaa työaikana kuvia sosiaaliseen mediaan. Tätä vartenko palkankorotus?

Hyvä kirj. Lahden torista ja satamasta. Täysin samaa mieltä. Tori tyhjä kesät, talvet ja satama täynnä rääkyviä lintuja. En halua viettää aikaa kakkaavien ja sotkevien lintujen kanssa. Siksi en käy siellä enkä varsinkaan söisi siellä mit. Tuntuu että linnut tärkeämpiä kuin ihmiset.

Tällaisena poikkeusaikanakin lähtee hallitus pitkälle kesätauolle. Autonominen itsehallinto siirretään kunnille - poikkeusoloista normaaliin palatessa? Iso pala haukattavaksi?

Olisi turvallisemman tuntuista matkustaa taksissa jos kuskilla olisi maski ja asiakkailla. Turvaväliä kun ei voi pitää autossa.

Suomi on edelleen syvästi suomettunut, kun itänaapurin kannalta ikävistä totuuksista pitää visusti vaieta.

Loikkaan kauas digistä heti kun mahdollista!!

Olipas taas päivän piristys kun sai rapsutella mukavia dalmatialaisia "merskun" lenkillä.

Kaupunginjohtajan ja -hallituksen toimet Kymiringin asiassa alkavat muistuttaa jo Suomen ministeriöiden maski- ja muita sähellyksiä. Ehkä näiden päättäjien kannattaisi pysyä vain käsidesien tilaajien tasolla. Mahdettiinkohan käsidesien tilaus edes kilpailuttaa?

Helppohan se on ministereiden huudella koulujen avaamisesta, ku ei ite tarvi siellä olla! Miks kouluväki uhrataan?

Kesälläkin, vaikka ei nastarenkailla ajeta, syntyy uria uuteenkin asfalttiin, ja urat ja kuopat vain syvenevät kun niissä itsepäisesti ajella. Ei ole pakko kun tilaa on kaistan leveydeltä. Urien vieressä päällyste on sileää ajella joten pois urista niin päällysteen korjaustarve vähenee!

Kannattaisiko se maskipakko määrätä monien muiden maiden tapaan? Kun maskia käyttävä ei tartuta muita, niin mikäli kaikki käyttäisivät maskia julkisilla paikoilla, kukaan ei tartuttaisi ketään.

Taannoin ei mistään löytynyt paria milliä Heinolan reumasairaalan pelastamiseen. Nyt rahaa piisaa miljarditolkulla suuntaan ja toiseenkin!

Sinä rehellinen löytäjä, joka palautit avaimeni Fenniaan, pelastit päiväni! KIITOS!

Soramäen K-marketissa oli pelikone auki.

Mitä järkeä on upottaa palava sähköauto vesisäiliöön kahdeksi vuorokaudeksi. Halvempi tapa saada siitä entinen on nostaa vai sivummalle ja antaa palaa loppuun asti.

Finnairin lennoilla käytettävä suojamaskeja. STM. ei vieläkään suosittele käyttämään suojamaskeja julkisissa tiloissa, kaupoissa ja julkisessa liikenteessä. Toitottaa vaan käsien pesua. Ihmettelen! Sanois suoraan, ettei sen takia suosittele,kun niitä maskeista on pulaa.

Hyvä koiranulkoiluttaja, Suomessa on käytössä oikeanpuoleinen liikenne, myös jalkakäytävällä. Lemmikin omistaminen ei aseta sinua lain yläpuolelle.

2 milj. tarvitaan sairaiden ja vammaisten hoitoon eikä Kymin moottorirataan. Valtuutetut viisastukaa.

Ambulanssi ja pelastuslaitoksen mieshoitajat kovakouraisia sairaita asiakkaita kohtaan. Kaivataan "sisar hellä valkoinen" tyyppisiä hoitajia kentälle.

Eikö nyt olisi Lahden kaupungin jo vihdoin aika lopettaa haihattelut Kymiring ym kohellukset ja keskittyä kaupungin perustehtävään. Rahan syytämiseen ulos on järjetöntä puuhaa, onneksi oikeus toimii ja kertoo valtuutetuille sekä kaupungin johdolle mikä on väärin.

Miten sähköauton sammutus onnistuu vaikkapa parkkitalossa tai toriparkissa, sillä ei niihin tiloihin pääse viemään upotuslavaa puhumattakaan nosturiautosta? Sähköautojen pysäköinti kyseisissä tiloissa pitää kieltää kokonaan!

Ostin sitten toisetkin 15 e housut saksalaisesta kaupasta. Anteeksi kai pitäisi pyytää - itseltäni vai?

Nastarenkaat tekee urat, kun kuskit ajaa niin kuin olisivat hinattavana, kaistalla on leveyttä. Järjenkäyttö on sallittua joskus jopa suotavaa!

Ei tämä meidän hallitus pysty tekemään kipeästi tarvittavia asioita. Ovat jälkijunassa ja nukkuvat ruususen unta. Odottavat, katsovat ensin mitä muut maat tekevät. Selkäranka puuttuu ja täydellinen osaamattomuus. Liian suuri kakku tälle hallitukselle. Nopeasti vaihtoon.

Sopiiko naiset, että lopetetaan puheet lasikatoista ja epätasa-arvosta, jos ette kestä sitä että maata johtaa joku toinen nainen ja vielä fiksumpi kuin sinä.

Yli 70-vuotiaiden eristäminen oli vikatikki. Kohta ei uskalla mennä ulos kun näppiksellä on alkanut olla niin vihamielisiä kommentteja ikäihmisiä kohtaan. Joillakin on ollut pipo tiukalla jo ennestään ja rajoitukset on olleet ilmeisesti liikaa.

Kovasti näyttäisi franella olevan tarmoa, tarvetta ja ylimääräistä rahaa käyttää näppiksellä Etlarin haukkumiseen ja itsensä "tukemiseen". No sellaista vaalityötä. He!

Minkä takia se koivu pitäisi kaataa? Pelkästään siksi, että se on korkea? Jos ei mitään todellista syytä ole, niin hyvä, kun ei lupaa tullut.

Alkaa työmiehen veronkorotus, rahaa jaettu Aasiaan, Afrikkaan, mamuja haettu lisää jopa suihkukoneella... ja hallitus on onnistunut toimissaan?? Ei hyvää päivää, eikä näillä valon lapsilla tyyli muutu, jotain tarttee tehdä!!

Lehti sekoilee. Kuusenoksa etusivulla Flooran päivänä. Muutenkin aina synkät kuvat!

"Korona"rajoituksiahan on aina ollut yhteisöissä, joissa vastavuoroisuus rajoitettu...jopa uraksi.

Mitenkä se Sanna Marin mukamas on nätti? Sehän kulkee ilmeettämänä mustissa vaatteissa tukka hapsotten kuin zombie.

Korona ongelma alue on Uusimaa. Jos Päijät-Hämeessä olisi suhteessa todettuja korona-tapauksia saman verran, kuin Uudellamaalla, niin 11.5.2020 niitä olisi todettu 532 tartuntaa, nyt niitä on 87. Miettikää, missä ongelma on ja siellä tautimäärät vaan nousee suhteessa muuhun maahan.

Kerrankin meillä on pääministeri, joka puhuessaan artikuloi selkeästi ja rauhallisesti ilmentämättä omia tunteitaan. Ja siitäkin pitää valittaa.

Vihreä sisämin. kieltänyt suomalaisilta rajanylitykset koronan vuoksi, niin vihreä ulkomin. haluaa tuoda Suomeen 40 lasta al-Holin leiriltä. Miksi?

Mikä teitä vaivaa kerrankin on pääministeri joka kertoo asiat suoraan ja selkeästi

Antakaa jo ensihoitajien tehdä työnsä rauhassa. Ainainen epätietoisuus tulevasta ja hirveä vääntö ei ole hyväksi. PHHYKY saa kyllä säästöt aikaan oman talon hallinnosta.

Mielensäpahoittajat ovat ottaneet Sanna Marinin kohteekseen. Hyvä Sanna, koirat haukkuu, karavaani kulkee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden Rautatienkadulla kokeillaan kaksisuuntaista pyöräilyä – nämä asiat kannattaa huomioida ensi viikosta alkaen
 2. Hollolan Kiikunlähteen parkkipaikka poistetaan – paikalliset kyllästyivät jatkuvaan liikenteeseen ja roskiin, luonnosta kerätään jopa ulostepapereita
 3. Koronakevään ketutuksesta syntyi sarja kirkkovenekoruja, jotka pelastivat hollolalaisen kultasepän konkurssilta
 4. Perussuomalaisten Turtiainen tviittasi huumorikuvan poliisin tappamasta miehestä – ryhmänjohtaja Tavion mukaan käytös ei ole hyväksyttävää
 5. 3.6. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Epidemiatilanne edelleen rauhallinen, uusia tartuntoja ei ole todettu
 6. Virtaava vesi ja sulava jää - palkitun viinilasin suunnitellut lasitaiteilija inspiroituu luonnon helmassa
 7. Lahdelle jää joukkoliikennetuista vain murusia
 8. Korkea katto ja uusi sisäänkäynti, Lahden kaupungintalon sisäpiha halutaan avoimeksi kohtaamispaikaksi
 9. Hämeen kauppakamarin kyselyn mukaan koronakriisi iski yritysten liikevaihtoon: "Konkurssiriski on noussut"
 10. Huvivenekin tarvitsee nyt päällikön, määrittää uusi vesiliikennelaki – "Soutuveneessäkin pitää jonkun ottaa vastuu"
 11. Suomen MM-rallia ei ajeta tänä vuonna – "Terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla"
 12. Nelostien pullonkaula katoaa: Hartolan-Oravakivensalmen osuus sai rahoituksen hallituksen lisätalousarvioesityksessä
 13. Vääksynjoen muinainen silta saa muistomerkin
 14. Kiistelty laki hidasautoista voi vielä kaatua – "Useita muutoksia tarvitaan, jos ratkaisu yleensä löydetään"
 15. Rikoksilla oireilevia nuoria pitää auttaa jo vankilassaoloaikana – "Me emme tuomitse tai ylenkatso"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.