Erno Laisista Uutissuomalaisen seuraava eduskuntatoimittaja

Uutissuomalaisen seuraavaksi eduskuntatoimittajaksi on valittu Erno Laisi, 31. Hän työskentelee tällä hetkellä toimittajana Etelä-Suomen Sanomien yhteiskuntatoimituksessa, jossa seuraa kunnallista ja maakunnallista politiikkaa ja valtakunnallista politiikkaa päijäthämäläisestä näkökulmasta.

– Uutissuomalaisella on yksi eduskuntatoimittaja, joten täytettävät saappaat ovat valtavan isot. Välillä täytyy mennä muun porukan mukana, mutta pyrin eduskuntatoimittajana kurkistelemaan myös sinne, minne spottivalo ei välttämättä osoita.

Laisi on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti. Hän viimeistelee parhaillaan yhteiskuntapolitiikan maisteriopintojaan Itä-Suomen yliopistoon.

Hän aloittaa 2+1-vuotisessa työsuhteessa Uutissuomalaisen politiikan toimittajana 1.1.2021, kun Ari Helmisen työkierto Uutissuomalaisessa päättyy vuoden 2020 lopussa. Helminen on työskennellyt Uutissuomalaisen politiikan toimittajana helmikuusta 2017 eli toimituksen perustamisesta saakka. Uutissuomalaisen politiikan toimittajan ensisijainen työpiste on Eduskuntatalossa.

– Tarkoitus on pendelöidä Helsinkiin Lahdesta. Vuodenvaihteesta alkaa sama arki kuin tuhansilla muillakin päijäthämäläisillä. Onneksi asumme kivenheiton päässä rautatieasemalta.

Laisi on Uutissuomalaisessa työskentelynsä ajan työvapaalla nykyisestä tehtävästään Etelä-Suomen Sanomissa. Tällä hetkellä Laisi on perhevapaalla. Hän palaa nykyisiin tehtäviinsä syksyllä ennen siirtymistään Uutissuomalaiseen.

Laisi on työskennellyt Etelä-Suomen Sanomien kunta- ja yhteiskuntatoimituksessa vuodesta 2016. Ensimmäisen kerran Laisi tuli Mediatalo ESAan vuonna 2012 Itä-Hämeen toimittajaksi. Etelä-Suomen Sanomissa Laisi on työskennellyt myös urheilutoimituksessa, uutistoimituksessa ja toimitussihteerinä.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut