Kusmiku avaa noutoruokapisteen Heinolan Citymarketiin

Koronaepidemia on saanut Miku ja Jenita Leppälän kehittelemään yritykselleen uusia toimintoja. Anna-Kaisa Kallio

Kari Anttinen

Heinolalainen ravintola Kusmiku avaa uuden ruokapisteen kotikaupunkiinsa parin viikon kuluttua. Food & Go -piste aukeaa yrityksen tiedotteen mukaan Citymarketin sisätiloihin 20. toukokuuta.

Kusmiku Food & Go -noutopiste tulee Citymarketin oman kahvilan tilalle. Yrityksen toimitusjohtajan Miku Leppälän mukaan Food & Go tulee olemaan auki toistaiseksi ja aukioloajat painottuvat loppuviikkoon.

Heinolalainen ravintola Kusmiku tuo noutoruokapisteen Lahteen

– Nyt kun liian moni toimintamme on ollut seisahduksissa niin pitkään, niin jotain uutta on keksittävä. Tähän Citymarketin pisteeseen on ollut kauppias Risto Veijasen kanssa yhteiset intressit jo parin vuoden ajan. Saa nähdä tuleeko toimintamallista jotain pysyvämpääkin, kertoo Leppälä.

– Vastaavia juttuja on tehty aika paljon isoissa kaupungeissa, joten miksei sitä toteuttaisi täällä Heinolassakin, sanoo puolestaan yrittäjistä toinen, Jenita Leppälä.

Kusmikulla on ravintola Heinolan keskustassa ja se on tarkoitus avata kesäkuussa, mikäli mahdollista. Huhtikuussa yritys parkkeerasi ruokarekkansa Lahteen Hennalaan, Apulanta-museo Apulandian pihaan. Autosta voi noutaa ruokaa ainakin toukokuun loppuun asti. Kusmikun hoidossa on myös Apulandian kahvila.

Nämä päijäthämäläiset ravintolat tarjoavat nyt ruokaa kotiin tai noudettavaksi, katso laaja lista

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut