Martin Mustosella olemattomat ansiotulot

Martin Mustonen. Mirja Hussain

Kari Anttinen

Helsinkiläistynyt, Lahdessa muun muassa Summer Up -festivaalia takavuosina menestyksekkäästi pyörittänyt yrittäjä Martin Mustonen kuittasi viime vuonna vain runsaan 4 000 euron verotettavat ansiotulot. Pääomatuloja hänellä oli senkin edestä, 175 000 euroa.

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova ei ehtinyt vielä muuttaa menestystään euroiksi. Hänen ansiotulonsa olivat 10 000 euroa.

Vapaaottelija ja hieroja Jere Tiihosen ansiotulot olivat viime vuonna 12 600 euroa.

Suosittujen lahtelaistubettajien ansioissa oli viime vuonna iso ero. Jaakko Parkkalin palkkatulot olivat lähes 128 000 euroa, kun Arttu Lindeman kuittasi ansioina 67 000 euroa.

Julkkiskokki Tomi Björck asuu nykyään "down under" Australiassa. Ravintolabisneksiä hänellä on Suomessa kuitenkin sen verran, että verotettavaa ansiotuloa löytyi viime vuodelta 131 000 euroa.

Hollolasta kotoisin oleva musiikkituottaja, Sony Music Finlandin toimiitusjohtaja Henri "MGI" Lanz sai viime vuonna runsaan 157 000 euron ansiotulot. Verotettavia pääomatuloja hänellä oli 11 000 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kuusi päijäthämäläistä taksiyrittäjää kimpaantui Kela-kyytien menettämisestä – Sopimusrikkomuksesta vaaditaan yli 700 000 euron korvauksia
 2. Päijät-Hämeen matkailualan yrittäjät tekevät yhteistyötä, jotta täällä ensi kertaa lomailevat ihastuisivat alueeseen: "Meidän pitää hurmata heidät", toteaa Lahti Regionin toimitusjohtaja
 3. Mika Lehto heräsi toukokuun alussa avunhuutoihin mökillään Sysmässä ja pelasti vedenvaraan joutuneen miehen – Päijät-Hämeen pelastuslaitos palkitsi uroteosta
 4. Vääksyn seurakuntakodin rakennustyömaalla on tehty töitä jo reilu viikko – katso ilmakuvat työmaalta
 5. Kortteliliigan Ropponen muistuttaa perinteisten tukijoiden ahdingosta – ei laskua ensimmäiseksi heille
 6. Tutkijatohtori on myös performanssitaiteilija – Rebekah Rousi on pitänyt 27 tunnin luentomaratoneja elinikäisestä oppimisesta
 7. Pienet kaupat kasvattavat suosiotaan, ja kulutuskäyttäytymisen muutosta on havaittu Lahdessakin – "Suuren ostoskärryn täyttäminen ei välttämättä enää ole ykkösjuttu"
 8. Lahti Aqua -konsernissa vakava työtapaturma – kätensä menettänyt vaatii oikeusteitse korvauksia
 9. Lahden Mustankallion tunnelin valaisinviat korjataan – tunneli pois käytöstä
 10. KymiRingin tapahtumatoiminta alkaa kesällä pienimuotoisesti – "Ensisijaisena tavoitteena on vuokrata rataa ryhmille"
 11. Koronakriisi on koetellut erityisesti nuorten naisten toimeentuloa – Yhä useampi suomalainen tarvitsee nyt ja kesällä Kelan tukea elämiseen
 12. 26.5. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Tartuntojen määrä kasvoi yhdellä eilisestä
 13. Isoja organisaatioita kipparoidaan läpi koronan viestintä edellä, mutta ajan epävarmuus vaatii pomoiltakin paljon – "Johtajallakin on lupa olla ajoittain hämmentynyt"
 14. Saara Larkion Esalainen: Pois alta, täysi taimikärry tulee sinua kohti, eikä meitä pysäytä kuin lokakuu
 15. Pääkirjoitus: Yhtymäkokouksen loputon farssi ei naurata enää ketään

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.