Paula Koivuniemi: "Haluan nähdä vielä maailmaa lisää"

Paula Koivuniemi huolehtii kunnostaa lenkkeilemällä päivittäin useita kertoja. Jouni Harala

Minni Salminen

Paula Koivuniemi heräili Radio Voiman haastatteluun Oliver-kissansa kanssa. Kissa on asunut Koivuniemen kanssa myös New Yorkissa, mutta nauttii nykyään emäntänsä tarjoilemaa merikala-aamiaista Helsingissä.

Koivuniemi itse keittää aamupalaksi  puuroa ja lenkkeilee päivittäin kahdesta kolmeen kertaan yhdessä managerinsa 2,5-vuotiaan Siru-koiran kanssa.

- Sohvahan on tosi mukava paikka, mutta kyllä minä suosittelen lenkkeilyä, varsinkin nyt kun ilmat ovat aivan ihanat. Kun lähtee lenkille, niin siinähän voi suunnitella päivän juttuja tai tulevaa.Koivuniemi lomailee jälleen vuoden alussa.

- Täytyy käydä jossain vähän tuulettumassa ja hakemassa jotain kivoja koruja, kenkiä ja vaatteita. Mehän asuimme New Yorkissa. Dubaissa tykkäämme myös käydä. Siellä on hyvät ilmat.

- Suosittelen kaikille New Yorkissa polkupyöräilyä, siellä on hienot tiet. Sillä tavalla näkee kaupungin ihan eri tavalla, innosti Koivuniemi.Miten olet oppinut valikoimaan ja sanomaan elämässäsi myös ei?

- Vaikeaahan se on kyllä ollut, mutta sen oppii siitä, kun ottaa liikaa asioita ja väsyy. Siitä pitää ottaa se oppi ja sanoa ”ei, näin ei voi tehdä”. Elämä on kuitenkin aika lyhyt. Siinä pitää nauttia joka hetkestä.Koivuniemi on mielestään tehnyt ja saanut elämässään paljon asioita.

- Mutta kyllähän minulla on tuo matkustaminen semmoinen asia, että haluan nähdä vielä maailmaa lisää. Se on minun juttu.Paula Koivuniemi esiintyy Lahden Messukeskuksessa XXL Mössö -tapahtumassa perjantaina 15.11.

Kuuntele Paula Koivuniemen haastattelu Radio Voimassa tästä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.