Coca-Colan suosittu joulurekka voi pysähtyä Heinolassa – erikoinen äänestys ratkaisee

Coca-Colaa markkinoiva Joulurekka kävi viime vuonna muun muassa Lahdessa. Katja Luoma

Anne Honkanen

Viime vuonna suuren suosion saanut Coca-Colan joulurekka kiertää Suomea tänäkin vuonna. Tänä vuonna rekka ei pysähdy Lahdessa kuten viime vuonna, mutta yksi pysähtymispaikoista voi olla Heinola.

Heinola on mukana Coca-Colan äänestyksessä, jossa valitaan yksi rekan kiertuepaikkakunnista. Äänestyksessä ovat ehdolla Heinolan lisäksi Forssa, Mikkeli, Nokia ja Pori.

Äänestys on erikoinen, sillä se käydään Spotifyssa. Coca-Cola on luonut musiikin suoratoistopalveluun omat soittolistansa, joiden kuuntelemiskerrat ratkaisevat voittajan. Voittajakaupunki on se, jonka soittolistaa kuunnellaan eniten.

Spotifyn soittolistaäänestys on käynnissä 18.11.–1.12. Listan musiikkia näyttää pääsevän kuuntelemaan jo nyt. Coca-Colan tiedotteessa soittolistan kerrotaan sisältävän joulumusiikkia. Listalla on mukana 72 kappaletta, sekä suomalaisia että ulkomaisia lauluja.

Voittajapaikkakunta julkistetaan 2. joulukuuta. Coca-Colan joulurekka pysähtyy voittaneella paikkakunnalla 18. joulukuuta.

Coca-Colan joulurekka sai viime vuonna suosion, joka yllätti tiedotteen mukaan kiertueen järjestäjätkin. Rekan vierailu aiheutti muun muassa ruuhkia kiertuepaikkakunnilla.

Tänä vuonna Coca-Colan joulurekka kiertää Suomea 7.–21. joulukuuta. Kiertue pysähtyy yleisön valitseman paikkakunnan lisäksi Vantaalla, Kouvolassa, Joensuussa, Tuurissa, Seinäjoella, Turussa, Kirkkonummella, Äänekoskella ja Maarianhaminassa.

Tapahtumissa voi otattaa itsestään valokuvan joulurekan kanssa ja niissä jaetaan ilmaisia juomia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.