LAB-ammattikorkeakoulun hallitus on valittu - mukana nimekästä väkeä

Yritysten edustajia hallituksessa on lahtelaisen Polttimo-konsernin hallituksen puheenjohtaja Pär-Gustaf Relander.

Anne Honkanen

LAB-ammattikorkeakoulu on nimittänyt ensimmäisen hallituksensa, kertoo Lahden ammattikorkeakoulu.

Hallitukseen on valittu yhdeksän varsinaista jäsentä. Puheenjohtajana toimii LUT-yliopiston rehtori KTT Juha-Matti Saksa.

Yritysten edustajia hallituksessa ovat Polttimo-konsernin hallituksen puheenjohtaja DI Pär-Gustaf Relander ja HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan toimitusjohtaja LT Juha Tuominen.

Lahden ammattikorkeakoulun entisistä omistajista hallituksessa on Lahden kaupunginjohtaja FM Pekka Timonen. Saimaan ammattikorkeakoulun entisistä omistajakunnista mukana on Imatran apulaiskaupunginjohtaja OTM, VT Kaisa Heino.

LAB-ammattikorkeakoulun henkilöstö on valinnut keskuudestaan hallitukseen lehtori KTM Jarmo Kemppisen ja KOE-opiskelijakunnasta puutekniikan opiskelija Camilla Pulkkisen.

Lisäksi hallituksessa ovat LUT-yliopistosta KTT Liisa-Maija Sainio ja LUT-korkeakoulujen päälakimies OTM, VT Riikka Sund.

LAB-ammattikorkeakoulu toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Sen omistaa LUT-yliopisto. LAB aloittaa toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyvät.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.