Rekka ja henkilöauto kolaroivat Lahdessa - poliisi kertoo autoilijan menneen sekaisin kaistoissa

Anne Honkanen

Rekka ja henkilöauto kolaroivat ohitustiellä Lahdessa varhain torstaiaamuna. Hätäkeskus sai hälytyksen valtatie neljälle kello 5.11.

Onnettomuus tapahtui ohitustiellä noin Hartwallin kohdalla. Molemmat ajoneuvot olivat menossa etelään eli Helsingin suuntaan.

Hämeen poliisin mukaan 56-vuotias henkilöautoa kuljettanut mies oli lähtenyt ohittamaan rekka-autoa vasemmanpuoleisinta ajokaistaa käyttäen. Hän oli mennyt poliisin mukaan ajokaistoissa sekaisin tietyömaan kohdilla ja ohjannut autonsa rekan käyttämälle ajokaistalle tämän eteen. Rekka törmäsi henkilöautoon. Molemmat ajoneuvot ajautuivat törmäyksen jälkeen kulkusuunnassaan oikealle, pientareelle kaiteen yli.

Henkilöauto kääntyi törmäyksen seurauksena katolleen. Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin mukaan rekka jäi tien reunaan kallelleen. Myös se vahingoittui onnettomuudessa niin ettei päässyt jatkamaan matkaansa.

Onnettomuudessa oli mukana kolme henkilöä, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut. Ensihoito tarkisti onnettomuudessa olleet.

Onnettomuus haittasi jonkin aikaa aamun liikennettä etelään suuntaan menevillä kaistoilla. Poliisi oli paikalla ohjaamassa tielläliikkujia.

Onnettomuudessa olleet kulkuneuvot odottivat vielä aamulla tieltä siirtämistä. Siirtäminen on kulkuneuvojen omistajien vastuulla.

Poliisi epäilee henkilöauton kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Heinäkuussa on vielä hiljaista, mutta elokuussa tanssitaan jo muutamalla Päijät-Hämeen tanssilavalla – katso, missä lavatansseja järjestetään
 2. Oletko todellinen Päijät-Hämeen tuntija? Testaa tietosi kuvavisassa
 3. Heinolan kirkkoherra Janne Hatakka toivoo kirkolta suvaitsevaisuutta – "Olen surullinen, että emme mahdu samaan porukkaan, jos olemme jostain eri mieltä"
 4. Hammashoitokäynnit vähenivät jopa alle puoleen korona-aikana – jonojen purkuun voi mennä vuosia, arvioi Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja
 5. Yön uutiskooste: Marinin hallituksen kykyihin luotetaan enemmän kuin Rinteen ja Sipilän
 6. Luitko jo tämän: Polttareitaan viettäneen kapellimestari Santtu-Matias Rouvalin musiikkiesitys herätti huomiota Lahden torilla – "Mahtavaa olla Lahessa"
 7. Hykyn toimitusjohtaja Marina Erhola irtisanoutui THL:n ylijohtajan tehtävästä – "Ratkaisu tuntui oikealta"
 8. Suur-Hollola-ajo täyttää Lahden seudulla auki olevat hotellit – "Minilomille alkaa riittää kysyntää"
 9. Päijäthämäläisen Salpausselkä Geoparkin haku Unesco-verkostoon käynnistyi – statuksen voi saada aikaisintaan vuonna 2022
 10. Valtio jakaa kunnille 2 miljardia euroa, mutta silti jopa Helsinki tekee kymmenien miljoonien eurojen tappiot – "Veronkorotuksissa joudutaan tekemään isoja arvovalintoja", sanoo kokenut kuntakonsultti
 11. Ministeri ja Kuntaliiton toimitusjohtaja vääntävät kuntien uusien tehtävien rahoituksesta julkisen talouden sukeltaessa – "Emme usko, että valtionkaan rahat riittävät"
 12. Lauri Ilolan Esalainen: Aion päihittää Novak Djokovicin, jos se edesauttaa tapahtumakesän jatkumista
 13. Heinolan Kailas-talon rakentaminen voi alkaa aikaisintaan ensi vuoden alussa
 14. Pääkirjoitus: Kuntapäättäjillä tiukka syksy – veronkorotuspaineet jopa ennätykselliset
 15. Henkilöauto suistui tieltä Lahdessa – katkaisi valopylvään ja puun

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.