Tykkimäki Actionpark lopettaa Lahdessa – tilat Launeen Prisman laajennukseen

Tykkimäki Actionparkin toiminta loppuu ja tilalle tulee laajennettu puutarha- ja työkaluosasto. Mirja Hussain

Heidi Malin

Launeen Prisma laajentaa valikoimaansa ja niinpä Tykkimäki Actionparkin toiminta loppuu Lahdessa vuodenvaihteen jälkeen. Actionparkin tilalle tulee Prisman pienraudan, työkalujen ja puutarhatuotteiden laajennettu osasto.

– Lahden Terran toiminta päättyi aiemmin syksyllä, mutta pystymme nyt vahvistamaan Hämeenmaan suurimman Prisman tarjontaa asiakasomistajillemme, Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto sanoo Tykkimäen lähettämässä tiedotteessa.

Tykkimäelle Lahdesta vetäytyminen ei ole Tykkimäen vapaa-aikakeskus oy:n toimitusjohtajan Sakari Pasasen mukaan ongelma.

– Osuuskauppa Hämeenmaan laajennustarpeen myötä vetäytyminen Lahdesta sopi Tykkimäelle tässä kohtaa hyvin. Kouvolan Actionparkin toimintaan tällä ei ole vaikutusta, Pasanen sanoo.

Launeen Prisman piha ja puutarha -osastolle tulee lähinnä pihanhoitotarvikkeita ja -työkaluja. Myös grillien ja grillaustarvikkeiden valikoima kasvaa, jonka lisäksi puutarhakalusteet ja -tarvikkeet palaavat kaupan valikoimiin.

– Ulkomyymälätuotteita, kuten taimia, lannoitteita ja katteita, myymme Lahden alueella Holman Prismassa, Vormisto sanoo.

Launeen Prisma kasvattaa myös rakentamisen ja remontoinnin osastoaan. Jatkossa Prismasta löytyy myös maaleja ja maalaustyövälineitä, käsi- ja sähkötyökaluja sekä sähkötyökalutarvikkeita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kysymys ja vastaus: Lahden kaupungille yli 100 000 euron lasku vuodessa erilaisten vahingontekojen korjaamisesta – miten vahingontekoja saataisiin vähennettyä, apulaispoliisipäällikkö Tero Seppänen?
 2. Putka-asiakkaan vastarinnan murtaneille poliisille ja kahdelle vartijalle syyte törkeästä pahoinpitelystä
 3. Kuljettaja väisti ajoradalle juossutta eläintä Launeella – auto suistui tieltä
 4. Lahtelaisfirma antoi työntekijälle potkut ennen ensimmäistäkään työvuoroa – lasku lähes kahden vuoden palkkaa vastaava summa
 5. Hollolalainen lentopalloseura Salpis joutui petoksen uhriksi, mutta pelasti seuran varat nopealla reagoinnilla
 6. Lahden etanaroskisten pystytys viivästyy suunnitellusta aikataulusta
 7. Matti Koskela oli ahkera ja monessa mukana ollut taiteilija, joka ehti opettaa lasketteluakin – Lahdessa hänet muistetaan muun muassa näistä julkisista teoksista
 8. Suomessa todettu kahdeksan uutta koronavirustartuntaa, pääkaupunkiseudun tilanne rauhoittumassa selvästi
 9. Venevarkauksissa raju kasvu Päijät-Hämeessä, varkauksia tehtailtu tänä vuonna jo yhtä paljon kuin koko viime vuonna - poliisi: kasvun syynä varasliigojen toiminta
 10. Lahtelainen Liisa Heikkinen kuntoutti itsensä fibromyalgiasta ja tarjoaa nyt vertaistukea kohtalotovereilleen – "Täytyy pitää itsestään huolta, ei itsekkäästi, mutta asettamalla myös rajoja"
 11. Suomalaismies on kuollut sukellusonnettomuudessa Lofooteilla Norjassa
 12. Päijät-Hämeessä todettu kolme uutta koronavirustartuntaa
 13. Seksuaalirikoksista tuomittu mies vaati uhrilleen rangaistusta palturin puhumisesta poliisille
 14. Kauden avauspisteen napannut FC Lahti petrasi puolustuspeliään SJK:n isäntänä – "Tietyt pelaajavalinnat olivat puhtaasti taktisia"
 15. Henkilöauto tuhoutui pahasti tulipalossa Lahden Kilpiäisissä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.