Moottoripyöräkolarit lähes samaan aikaan Lahdessa ja Kärkölässä – autoilijat kääntyivät eteen

Nina Räty

Moottoripyörän ja henkilöauton kolarit sattuivat tiistaina illansuussa lähes samaan aikaan Lahdessa ja Kärkölässä. Molemmissa tapauksissa moottoripyöräilijät loukkaantuivat ja heidät kuljetettiin sairaalaan. Päihteillä ei ollut osuutta onnettomuuksissa.

Lahden kolari sattui Mukkulassa noin kello 17.40 Ritaniemenkadun ja Tanssimäenkadun risteyksessä. Autoilija tuli Ritaniemenkatua ostoskeskuksen suunnasta ja aikoi kääntyä vasemmalle Tanssimäenkadulle. Moottoripyöräilijä tuli Ritaniemenkatua vastakkaisesta suunnasta.

Moottoripyörä törmäsi kääntyvän henkilöauton oikeaan etukulmaan. On mahdollista, että aurinko häikäisi autoilijaa. Autoilijaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kärkölän kolari sattui noin kello 17.25 Järvelässä Järveläntien ja Ruukintien risteyksessä. Moottoripyöräilijä tuli Järveläntietä Mäntsälän suunnasta. Eteen ajoi Ruukintieltä autoilija, joka kääntyi Järveläntielle moottoripyörän tulosuuntaan.

Moottoripyörä törmäsi auton vasemman kyljen takaosaan. Autoilija kääntyi eteen kärkikolmion takaa. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut