Hollolalainen tekstiilitaiteilija Helena Vaari valittiin Lahden seudun Vuoden yrittäjänaiseksi

Hollolalainen tekstiilitaiteilija Helena Vaari on valittu vuoden yrittäjänaiseksi Lahden Seudun Yrittäjänaisten Vuoden yrittäjänainen -juhlassa viime lauantaina.

Vaari on valmistunut Kuopion koti- ja taideteollisuusoppilaitoksesta vuonna 1987, ja on luonut uraa erityisesti kirkko- ja taidetekstiilien parissa. Vaari esimerkiksi suunnitteli ja taidekirjoi piispankaavun, -hiipan ja -stolan, jotka annettiin viime syksynä virkaan vihitylle piispa Teemu Laajasalolle tämän piispanvihkimyksessä Helsingin tuomiokirkossa.

Vaari on lisäksi osallistunut aktiivisesti näyttelyihin sekä Suomessa että ulkomailla. Viimeisimpänä hän osallistui Rio de Janeirossa AVA Galleria & Kuklinski Art -yhteisnäyttelyyn.

Yhtenä perustana Vaarin valinnalle Lahden Seudun Yrittäjänaisten Vuoden yrittäjänaiseksi on Lahden Seudun Yrittäjänaisten puheenjohtaja Ulla Tenhon mukaan tämän upea uransa taiteilija-yrittäjänä, sekä aktiivinen osallistuminen Lahden Seudun Yrittäjänaisten toimintaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut