SSR:n uusi omistaja pani tuulemaan: johtajisto uusiksi kertaheitolla

Rakennuskonserni SSR Groupin konsernijohtajaksi ja toimitusjohtajaksi on nimitetty 17. huhtikuuta alkaen Jyrki Lautarinne.

Hän jatkaa myös aiempia tehtäviään konsernin alueyhtiöiden SSR Länsi-Suomen, SSR Lapin ja SSR Pohjanmaan toimitusjohtajana.

Ekonomi Lautarinne aloitti Länsi-Suomen ja Pohjanmaan alueyhtiöissä heti konsernin alkuvaiheessa. Hän on työskennellyt aiemmin sekä Hakassa että Skanskassa.

SSR:n viime vuonna aloittanut konsernijohtaja Arto Kukkonen jatkaa yhtiössä varatoimitusjohtajana vastuualueinaan talous ja hallinto.

Arto Jokinen on nimitetty konsernin varatoimitusjohtajaksi ja alueyhtiö Salpausselän Rakentajien toimitusjohtajaksi vastuualueinaan rakennustuotanto ja sen kehittäminen.

Uuden nimityksensä ohella Jokinen jatkaa myös alueyhtiö SSR Uusimaan toimitusjohtajana.

Lautarinne, Kukkonen ja Jokinen muodostavat SSR Groupin johtoryhmän.

Lautarinteen vastuulle kuuluvat Länsi- ja Pohjois-Suomen alueet ja Jokinen vastaa Etelä- ja Itä-Suomen liiketoiminnoista. Alueyhtiöt SSR Kaakkois-Suomi, SSR Itä-Suomi ja SSR Infra raportoivat jatkossa Jokiselle.

Uudet nimitykset ovat yhtiön mukaan osa rakenteellisia muutoksia, joilla pyritään parantamaan tehokkuutta ja tuottavuutta.

Taustalla on omistusjärjestely, jossa SSR Groupin omistus siirtyi viime perjantaina 13. huhtikuuta sijoittajaryhmälle. Kotimaisen sijoittajaryhmän keulakuva ja konsernin suurin omistaja on lappilainen matkailuyrittäjä Pertti Yliniemi yhtiöineen.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut