Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Vuoden puuteollisuusyrityksen palkinto tuli Hollolaan

Hollolan Viilu ja Laminaatti on palkittu Vuoden puuteollisuusyrityksenä.

Vuonna 1994 perustetun perheyrityksen henkilömäärä on kasvanut viiteentoista. Liikevaihto nousi viime tilikaudella 3,8 miljoonaan euroon.

Yritys on alallaan maan ykkönen. Viiluissa suurin asiakasryhmä on oviteollisuus, laminaateissa puolestaan laivateollisuus. Useiden risteilyalusten ja veneiden sisustuksessa on käytetty näyttävästi HVL:n viiluja ja laminaatteja.

Lisäksi tuotteita toimitetaan esimerkiksi ambulansseihin, juniin ja kiintokalusteisiin.

Vuoden puuteollisuusyrityksen palkitsee Puuteollisuusyrittäjät ry, johon kuuluu noin 400 jäsentä. Palkinto on myönnetty tätä ennen 19 kertaa. Viime vuonna palkittiin Hatrick Nivalasta.

Palkinto voidaan myöntää yritykselle, joka kuuluu alan johtaviin toimijoihin, edelläkävijöihin ja suunnannäyttäjiin.

Hollolan Viilu ja Laminaatin valintaperusteena olivat erinomainen asiakaslähtöinen liiketoimintakonsepti sekä erikoistuminen viilujen ja laminaattien jalostajaksi.

– Tämä on hieno tunnustus yrityksellemme ja osoitus pitkän historian tuomasta kokemuksesta, toisen polven yrittäjä ja kolmannen polven puuseppä Janne Kuokkanen totesi vastaanotettuaan palkinnon liiton vuosikokouksessa perjantaina Vaasassa.