Lahden uusi kaupunginjohtaja valittiin Suomen parhaaksi puhemieheksi

Palkintoperusteluissa Timosta kehutaan taitavaksi viestijäksi, joka pystyy luomaan kontaktin yleisöönsä ja olemaan läsnä vuorovaikutustilanteissa. Kuva on maanantailta, jolloin hänet nimitettiin Lahden kaupunginjohtajaksi. Sami Kuusivirta

Markus Luukkonen

Lahden uusi kaupunginjohtaja Pekka Timonen oli vahvasti esillä, kun suomalaiset viestinnän ammattilaiset palkitsivat 14. kesäkuuta Finnish Comms Awardsissa vuoden parhaita viestintätekoja.

Suomi 100 -juhlavuosi palkittiin Vuoden viestintätyötä, ja juhlavuoden pääsihteerinä työskennellyt Timonen sai lisäksi Vuoden spokesperson -tittelin. Spokesperson tarkoittaa edustajaa, puhemiestä tai tiedottajaa.

Palkintoperusteluissa Timosta kehutaan taitavaksi viestijäksi, joka pystyy luomaan kontaktin yleisöönsä ja olemaan läsnä vuorovaikutustilanteissa. "Hänessä yhdistyvät asiantuntijuus, aito innostus ja kyky saada ihmiset tekemään yhdessä", mainitaan perusteluissa.

Suomi 100 -juhlavuoden järjestelyistä palkittiin mainostoimisto SEK sekä Valtioneuvoston kanslia/Suomi 100 -organisaatio.

Lahden kaupunginvaltuusto valitsi Timosen 11. kesäkuuta uudeksi kaupunginjohtajaksi. Timonen on työskennellyt erilaisissa kunnallisissa, yksityisissä ja valtiollisissa johtotehtävissä pääosin kulttuurialalla. Hän on toiminut viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtajana, Helsingin World Design Capital -hankkeen johtajana, Helsingin kulttuurijohtajana ja FinnAgora-instituutin johtajana Budapestissa.

Timosen on määrä aloittaa työt Lahdessa elokuun aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.