Mukkulan rantaan ja rantakahvilaan pääsee myös Summer Upin aikana

Mukkulan uimaranta ja rannassa sijaitseva kahvila palvelevat uimareita ja asiakkaita tulevan Summer Up -viikonlopunkin aikana Lahdessa.

Viime kesänä Mukkulan ranta suljettiin Mukkulan tapahtumapuistossa järjestettävän festivaalin takia. Rantaan tai rannassa sijaitsevaan kahvilaan ei ollut tapahtuman aikana pääsyä muilla kuin festivaalilipun lunastaneilla.

Mukkulan rannassa kahvilaa pyörittävä Painovoima kertoo tiedotteessaan ottaneensa asian esille jo aikaisin keväällä kaupungin ja festivaaliorganisaation kanssa. Mukkulan rannan sulkeminen festivaalin vuoksi saatiin tänä vuonna vältettyä.

Painovoiman tiedottaja Ruusa Aalto kertoo tiedotteessa, että kulku rantaan tapahtuu Niemenkadun portista. Rantapolku Niemestä on aidattu umpeen.

– Aiomme kiinnittää aitoihin ohjeistuskylttejä. Toivotaan, että ne säilyvät siellä viikonlopun ajan opastamassa uimareita ja auringonottajia, Aalto toteaa.

Järjestyksenvalvojia on Aallon mukaan ohjeistettu päästämään Niemenkadulta rantaantulijat läpi.

Viikonloppuna kakkubuffet

Mukkulan rannassa toimii Painovoima Bites -kahvila. Kahvilan ovet aukeavat kello 11 ja pysyvät viikonlopun ajan avoinna ainakin kello 18 asti. Viikonloppuna kahvila järjestää muun muassa kakkubuffetin ja tarjoaa esimerkiksi SUP-kursseja ja glittertatuointeja. Kahvilassa on myynnissä myös käsinpainettuja Lahti-aiheisia kangaskasseja ja postikortteja.

Painovoima Bites -kahvilaa pyörittää Painovoima-taiteilijayhteisö.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut