Yksi kuollut henkilöauton ja moottoripyörän törmäyksessä Padasjoella - tie onnettomuuspaikalla jälleen auki liikenteelle

Sohvi Auvinen

Padasjoella tiellä 24 on sattunut moottoripyörän ja henkilöauton yhteentörmäys, jossa yksi henkilö on kuollut ja yksi loukkaantunut vakavasti. Onnettomuudessa oli osallisena yhteensä kolme henkilöä.

Onnettomuus tapahtui, kun henkilöauton kuljettaja Nyystöläntieltä tielle 24 liittyessään kääntyi moottoripyörän eteen, jonka seurauksena moottoripyöräilijä ajoi henkilöautoa päin.

Päivystävän palomestari Juha Murtosen mukaan kuollut ja vakavasti loukkaantunut henkilö olivat molemmat moottoripyörän kyydissä. Henkilöauton kuljettaja on Murtosen mukaan siinä kunnossa, että pystyi kävelemään itse.

Onnettomuuspaikka on Padasjoelta 5,3 kilometriä Vakkilan suuntaan Nyystöläntien ja tien 24 risteyksessä. Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 16.13.

Tie oli suljettuna liikenteeltä kello 19 asti, jolloin liikenne ohjattiin Nyystöläntien ja Padasjoen keskustan kautta kulkevalle kiertotielle.

Aiheeseen liittyvää

  1. Henkilöauto törmäsi matkailuauton keulaan kovalla vauhdilla Mäntsälässä – yksi kuoli, kuusihenkisestä perheestä kolmelle vakavia vammoja 22.7.2018 1:22

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Heidi kamppaili oman jaksamisensa kanssa, kunnes sai avukseen Sinin

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut