Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Yksi kuollut henkilöauton ja moottoripyörän törmäyksessä Padasjoella - tie onnettomuuspaikalla jälleen auki liikenteelle

Padasjoella tiellä 24 on sattunut moottoripyörän ja henkilöauton yhteentörmäys, jossa yksi henkilö on kuollut ja yksi loukkaantunut vakavasti. Onnettomuudessa oli osallisena yhteensä kolme henkilöä.

Onnettomuus tapahtui, kun henkilöauton kuljettaja Nyystöläntieltä tielle 24 liittyessään kääntyi moottoripyörän eteen, jonka seurauksena moottoripyöräilijä ajoi henkilöautoa päin.

Päivystävän palomestari Juha Murtosen mukaan kuollut ja vakavasti loukkaantunut henkilö olivat molemmat moottoripyörän kyydissä. Henkilöauton kuljettaja on Murtosen mukaan siinä kunnossa, että pystyi kävelemään itse.

Onnettomuuspaikka on Padasjoelta 5,3 kilometriä Vakkilan suuntaan Nyystöläntien ja tien 24 risteyksessä. Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 16.13.

Tie oli suljettuna liikenteeltä kello 19 asti, jolloin liikenne ohjattiin Nyystöläntien ja Padasjoen keskustan kautta kulkevalle kiertotielle.