Keskisuomalainen hakee seuraa Radio Voimalle ja radiolupia suuriin kaupunkeihin

Esimerkki Radio Voiman paikallisista tempauksista kuultiin, kun juontaja Eeva Ristkari luki viime syksynä päivän Etlarin suorassa lähetyksessä. Urakka kesti yli seitsemän tuntia. Katja Luoma

ESS

Mediatalo Keskisuomalainen hakee radiotoimilupia heinäkuun lopussa päättyneellä hakukierroksella. Keskisuomalainen on jättänyt hakemukset Uudellamaalla, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Mikkelissä ja Kuopiossa toimiville radioasemille.

Konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorven mukaan Mediatalo Keskisuomalainen hakee radiotoiminnasta kasvua liiketoimintaansa sekä uusia entistä kattavampia palveluja sekä kuluttaja- että media-asiakkailleen.

- Mediatalo ESAn hankinnan kautta omistukseemme tuli radioliiketoimintaa Päijät-Hämeestä (Radio Voima). Kokemuksemme Lahdessa ovat olleet myönteisiä, ja haluamme laajentaa vahvaan paikalliseen sisältöön perustuvan radiokonseptimme muihinkin kaupunkeihin, Kangaskorpi sanoo.

- Tulemme hyödyntämään vahvaa paikallista ja valtakunnallista sisällöntuotantoa paikallisradioissa. Tavoitteena on saada aikaan enemmän kuin pelkkiä musiikkikanavia. Uskomme, että paikallisradiot täydentävät mediatalomme tarjontaa myös mainosvälineenä asiakkaita hyödyttävällä tavalla..

Kaupallisen radiotoiminnan kattojärjestön, RadioMedia ry:n mukaan radiomainonnan määrä Suomessa nousi viime vuonna ennätystasolle ja oli 63,5 miljoonaa euroa. Myynti on kasvanut viime vuodet, ja sen arvioidaan kasvavan myös tänä vuonna.

Viestintävirasto myöntää vuosien 2020-2029 toimiluvat vuoden loppuun mennessä.

Mediatalo ESA on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.