Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Keskisuomalainen hakee seuraa Radio Voimalle ja radiolupia suuriin kaupunkeihin

Mediatalo Keskisuomalainen hakee radiotoimilupia heinäkuun lopussa päättyneellä hakukierroksella. Keskisuomalainen on jättänyt hakemukset Uudellamaalla, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Mikkelissä ja Kuopiossa toimiville radioasemille.

Konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorven mukaan Mediatalo Keskisuomalainen hakee radiotoiminnasta kasvua liiketoimintaansa sekä uusia entistä kattavampia palveluja sekä kuluttaja- että media-asiakkailleen.

- Mediatalo ESAn hankinnan kautta omistukseemme tuli radioliiketoimintaa Päijät-Hämeestä (Radio Voima). Kokemuksemme Lahdessa ovat olleet myönteisiä, ja haluamme laajentaa vahvaan paikalliseen sisältöön perustuvan radiokonseptimme muihinkin kaupunkeihin, Kangaskorpi sanoo.

- Tulemme hyödyntämään vahvaa paikallista ja valtakunnallista sisällöntuotantoa paikallisradioissa. Tavoitteena on saada aikaan enemmän kuin pelkkiä musiikkikanavia. Uskomme, että paikallisradiot täydentävät mediatalomme tarjontaa myös mainosvälineenä asiakkaita hyödyttävällä tavalla..

Kaupallisen radiotoiminnan kattojärjestön, RadioMedia ry:n mukaan radiomainonnan määrä Suomessa nousi viime vuonna ennätystasolle ja oli 63,5 miljoonaa euroa. Myynti on kasvanut viime vuodet, ja sen arvioidaan kasvavan myös tänä vuonna.

Viestintävirasto myöntää vuosien 2020-2029 toimiluvat vuoden loppuun mennessä.

Mediatalo ESA on osa Mediatalo Keskisuomalaista.