Myös Cheekin lauantain keikka sujui mallikkaasti, anniskelukin toimi nyt paremmin

Ruska Paronen

Cheekin uran viimeinen konsertti lauantaina Lahden mäkimontussa sujui järjestäjien näkökulmasta tapahtuma-alueella hyvin.

Tapahtuman aluejohtajan Ville Koiviston mukaan anniskelupisteitä ja työntekijöitä lisättiin hivenen perjantaista ja se sujuvoitti anniskelua alueella.

Aluejohtajan mukaan kyseessä on ollut mittava ja ainutlaatuinen tapahtuma. Hän kiittelee kävijöitä, jotka ovat käyttäytyneet todella siivosti.

Lauantaina lavan edessä olevan katsomon takaosaan tehtiin kulkuväylä perjantain keikasta oppineena. Koiviston mukaan käytävä tehtiin, jotta katsomo saataisiin täytettyä tasaisemmin.

- Perjantaina alakatsomo tyhjeni kaikista hitaimmin, uusi käytävä nopeutti poistumista, Koivisto sanoo keikan päätyttyä.

Kaikkiaan yleisö liukeni lauantaina nopeasti alueelta kohti keskustaa. Komisario Outi Pennanen Hämeen poliisista kertoo, että mäkimonttu oli jo lähes tyhjä kello 23 jälkeen.

Poliisilla oli alueella lauantaina tehtäviä jonkin verran enemmän kuin perjantaina, Pennasen mukaan kymmenkunta.

- Yksittäisiä häiriötehtäviä on ollut, muttei mitään sen ihmeellisempää. Ihmismäärään suhteutettuna kaikki on sujunut todella hyvin, Pennanen sanoo.

Myös liikenne sujui hyvin lähistöllä konsertin päätyttyä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.