Myös Cheekin lauantain keikka sujui mallikkaasti, anniskelukin toimi nyt paremmin

Ruska Paronen

Cheekin uran viimeinen konsertti lauantaina Lahden mäkimontussa sujui järjestäjien näkökulmasta tapahtuma-alueella hyvin.

Tapahtuman aluejohtajan Ville Koiviston mukaan anniskelupisteitä ja työntekijöitä lisättiin hivenen perjantaista ja se sujuvoitti anniskelua alueella.

Aluejohtajan mukaan kyseessä on ollut mittava ja ainutlaatuinen tapahtuma. Hän kiittelee kävijöitä, jotka ovat käyttäytyneet todella siivosti.

Lauantaina lavan edessä olevan katsomon takaosaan tehtiin kulkuväylä perjantain keikasta oppineena. Koiviston mukaan käytävä tehtiin, jotta katsomo saataisiin täytettyä tasaisemmin.

- Perjantaina alakatsomo tyhjeni kaikista hitaimmin, uusi käytävä nopeutti poistumista, Koivisto sanoo keikan päätyttyä.

Kaikkiaan yleisö liukeni lauantaina nopeasti alueelta kohti keskustaa. Komisario Outi Pennanen Hämeen poliisista kertoo, että mäkimonttu oli jo lähes tyhjä kello 23 jälkeen.

Poliisilla oli alueella lauantaina tehtäviä jonkin verran enemmän kuin perjantaina, Pennasen mukaan kymmenkunta.

- Yksittäisiä häiriötehtäviä on ollut, muttei mitään sen ihmeellisempää. Ihmismäärään suhteutettuna kaikki on sujunut todella hyvin, Pennanen sanoo.

Myös liikenne sujui hyvin lähistöllä konsertin päätyttyä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Reportaasi: Seurasimme kuukauden ajan ensikertalaisia mansikkapellolla – suomalaiset vetivät vertoja jopa ukrainalaisille
 2. Rikosmysteerejä, kirjallisuutta, parisuhdejuttuja ja Itämeri-tarinoita – tässä 11 podcast-vinkkiä kesään
 3. Vesijeteillä pörrääminen Lahden sataman alueella poikii valituksia – Vesijärvellä ajelua rajoitetaan, mutta poliisin mukaan "juuri kukaan jeteillä liikkuvista ei tiedä siitä", tarkista tästä paikat, joihin jeteillä ei ole asiaa
 4. Bottas paahtoi voittoon dramaattisessa F1-avauskisassa – Hamilton putosi palkintokorokkeelta aikasakon takia
 5. Evartti ja Elian Web nousivat Suur-Hollola-sankareiksi – "Tunne voittaa Suur-Hollola-ajo Evartilla on sanoinkuvaamaton"
 6. Humalainen kuski törmäsi autolla puuhun Hollolassa, kyydissä useampi matkustaja
 7. Pirjo-Liisa ja Kari Penttilä viihtyvät kesämökillä Hartolassa niin hyvin, että halusivat muuttaa sinne pysyvästi – "Kahden kodin ylläpitäminen ei tuntunut enää järkevältä"
 8. Melkein joka taloudessa on kaapeissaan hylättyä elektroniikkaa, vaikka se olisi arvokkainta kierrätystavaraa
 9. Jokimaan ravit: Mask Off on orimattilalaisen Tapio Perttusen uusi ikäluokkatähti
 10. Toinen halusi tietoa, toinen vapauksia – näin ex-jengipomo Keijo Vilhusesta tuli huumepoliisin tietolähde koko 2000-luvun ajaksi
 11. Suomessa todettu viisi uutta koronavirustartuntaa, yhteensä tartuntoja todettu 7 253
 12. Kemiönsaaren pikkukylissä voi nauttia saariston tunnelmasta ja mauista – merimatkaa kannattaa jatkaa Bengtskärin majakalle saakka
 13. Lukijalta: Kotihoidon hoitajien työhyvinvointi on otettava vakavasti
 14. Lahtelainen Jouni Hujanen pääsee lomatunnelmaan junassa matkalla Lappiin – ESS:n lomakyselyssä moni piti tärkeänä aikatauluttomuutta ja vapautta
 15. "Olen jonkin verran riskinottaja" – Antti Eskelinen, 57, on hypännyt yli 2 800 kertaa laskuvarjolla, osallistunut ralliin Afrikassa ja pyöräillyt Istanbulista Travemündeen

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.